Tımoklular Derneği’nden Doğa Yürüyüşü Etkinliği

Batman Tımoklular Derneği, düzenlediği 1. Doğa Yürüyüşü etkinliğiyle doğaseverleri bir araya getirdi. Etkinliğe birçok üye ve vatandaş katılarak doğayla iç içe keyifli bir gün geçirdi.

Tımoklular Derneği’nden Doğa Yürüyüşü Etkinliği
Yayınlama: 26.10.2025
A+
A-

Tımoklular Derneği Başkanı Av. Ferhat Bayındır, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada derneğin kuruluş amacına değinerek, toplumun her alanında aktif olmayı hedeflediklerini belirtti. Bayındır, “Derneğimizi 10 ay önce kurduk. Kuruluş sürecinde ‘İnsanın dokunabileceği her alana biz de dokunacağız’ dedik. Bugün de spor ve doğa temalı bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Çünkü teknoloji ve internet çağında insanlar giderek yalnızlaşıyor. Biz bu etkinliklerle insanlarımızı bir araya getirmeyi, kaynaştırmayı ve sosyal yaşamı canlandırmayı amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 6 kilometrelik yürüyüş rotasında katılımcılar; dere, dağ, ova, doğal çeşme ve ağaçlarla çevrili bir güzergâhta doğayla iç içe yürüyüş yaptı. Etkinliğin sonunda katılımcılar, müzik eşliğinde halay çekerek ve şarkılar söyleyerek keyifli anlar yaşadı.

Tımoklular Derneği’nin bu etkinliğinin, kentte sosyal dayanışmayı güçlendirmesi ve doğa bilincine katkı sağlaması hedefleniyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.