AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi ve Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen toplantıda; Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve ana kademe teşkilat mensupları bir araya geldi. Salondaki yüksek katılım ve coşkulu atmosfer, yeni dönem çalışmaları öncesinde teşkilata moral depoladı.
SAHADAN GELEN HER TALEP TEK TEK İNCELENDİ
İstişare ve ortak akıl vurgusunun ön plana çıktığı toplantıda, teşkilat mensuplarının saha ziyaretlerinde edindiği izlenimler, vatandaşların talep ve beklentileri ilettiği başlıklar detaylı şekilde görüşüldü. Şehrin temel ihtiyaçları, yürütülen projeler ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar değerlendirildi.
YENİ DÖNEMİN ÇALIŞMA PROGRAMI BELİRLENDİ
Toplantıda sahadan elde edilen veriler ışığında yeni dönemde yürütülecek saha çalışmalarının çerçevesi çizildi. Vatandaşlar ile teşkilat arasındaki iletişimin daha da güçlendirilmesi, kentin öncelikli sorunlarının yakından takibi ve çözüm süreçlerinin hızlandırılması yönünde kararlar alındı.










