Yurdum Spor’dan Birlik Mesajı: 563 Sporcuyla Dev İftar!

Batman’ın en aktif spor kulüplerinden biri olan Yurdum Spor Kulübü, Ramazan ayının manevi iklimini sporcuları ve aileleriyle paylaştı.

GİRİŞ 17.03.2026 16:59
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
39 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: Yurdum Spor’dan Birlik Mesajı: 563 Sporcuyla Dev İftar!
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:54

Kulüp yönetimi tarafından düzenlenen iftar programı, Batman spor camiasının geniş katılımıyla adeta bir dayanışma şölenine dönüştü.

Batman genelindeki aktif sporcu oranıyla dikkatleri üzerine çeken kulüp, başarı grafiğini rakamlarla ortaya koydu:

Lisanslı Sporcu Sayısı: 563

  • Faal Sporcu Sayısı: 269

  • Aktiflik Oranı: %47,7

    Bu yüksek aktiflik oranıyla ilin spor altyapısına büyük katkı sunan kulüp, genç yeteneklerin sosyal gelişimine de öncelik veriyor.

    "Gençlerimizin Gelişimi Önceliğimiz"

    Programda bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ömer Polat, sporun sadece rekabetten ibaret olmadığını vurguladı: "Spor, fiziksel gelişimin yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimin de anahtarıdır. Bu tür organizasyonlarla gençlerimizin arasındaki kardeşlik bağlarını güçlendiriyor, motivasyonlarını artırıyoruz. Biz büyük bir aileyiz."

    Samimi bir atmosferde gerçekleşen iftarda, sporcular bu tür etkinliklerin takım ruhunu pekiştirdiğini belirterek memnuniyetlerini dile getirdi. Program, antrenörlerin ve yöneticilerin sporcularla yaptığı sohbetler ve çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

    Yurdum Spor’dan Birlik Mesajı: 563 Sporcuyla Dev İftar! Yurdum Spor’dan Birlik Mesajı: 563 Sporcuyla Dev İftar!

    Takip

    Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

    Güncel

    Bu habere tepkiniz:

    En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
    Paylaş:f𝕏
    Bu Haberleri de Okuyun

    Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

    Spor kategorisinden diğer başlıklar

    Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

    MİNİK ÖĞRENCİLER SPOR VE SANATLA BULUŞTU
    Spor

    MİNİK ÖĞRENCİLER SPOR VE SANATLA BULUŞTU

    05.11.2026 · 15:00

    Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek spor, oyun ve sanat etkinlikleriyle dolu bir gün geçirdi. Minik öğrenciler, düzenlenen etkinliklerde hem eğlendi hem de yeni deneyimler kazandı.

    PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A 5 ADAY!
    Spor

    PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A 5 ADAY!

    04.11.2026 · 16:43

    Batman Petrolspor A.Ş. altyapısında forma giyen 5 genç futbolcu, U-14 Milli Takım ikinci etap seçmelerine davet edildi.

    TPAO PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A İKİ ADAY
    Spor

    TPAO PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A İKİ ADAY

    04.11.2026 · 16:38

    Nevşehir’de düzenlenen Minik ve Minik Altı Masa Tenisi Türkiye Müsabakaları’nda TPAO Petrolspor sporcuları Pelin Balık ve Hümayra Uluç, Türkiye’nin en iyi 16 sporcusu arasına girerek Milli Takım aday kadrosuna seçildi.

    ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET
    Spor

    ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET

    04.11.2026 · 16:33

    Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Siraç Akçay koordinatörlüğünde Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek eğlenceli ve öğretici etkinliklere katıldı.

    DEPSAŞ ENERJİ SPORCULARINDAN DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA 9 MADALYA
    Spor

    DEPSAŞ ENERJİ SPORCULARINDAN DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA 9 MADALYA

    04.11.2026 · 16:17

    DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcuları, Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de düzenlenen 2026 Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 4 altın, 1 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 9 madalya kazandı.

    ATLETİZM İL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
    Spor

    ATLETİZM İL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

    04.11.2026 · 16:13

    Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atletizm Genç Kızlar ve Genç Erkekler İl Şampiyonası sona erdi. A ve B kategorilerinde dereceye giren sporcular ve takımlar, grup müsabakalarında Batman’ı temsil etme hakkı kazandı.