“Vatandaşlar HÜDA PAR’ı Barışın Adresi Olarak Görüyor”

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, parti bünyesinde faaliyet gösteren Sulh ve Uzlaşma Komisyonu’nun çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Vatandaşlar HÜDA PAR’ı Barışın Adresi Olarak Görüyor”
Yayınlama: 07.05.2026
A+
A-

Şahin, aile içi anlaşmazlıklardan ticari ihtilaflara, arazi ve trafik kazası kaynaklı sorunlara kadar birçok meselenin mahkemeye taşınmadan çözüme kavuşturulduğunu belirtti.

Komisyona vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Şahin, amaçlarının toplumsal huzuru güçlendirmek olduğunu söyledi.

“YÜZLERCE MESLEMEYİ BARIŞLA SONUÇLANDIRDIK”

Başkan Şahin açıklamasında, “Halkımız arasında meydana gelen anlaşmazlıkların büyümeden, kavga ve husumete dönüşmeden çözülmesi için gayret ediyoruz. 2025 yılı içerisinde 207 ayrı meseleye müdahale ettik ve yüzlerce kişinin barışmasına vesile olduk. Komisyonumuzda âlimler, avukatlar ve bilirkişiler bulunuyor. Gerektiğinde tarafları ayrı ayrı dinleyip, uygun ortam oluştuğunda bir araya getirerek ortak çözüm sağlıyoruz. Vatandaşlarımız artık HÜDA PAR Batman İl Başkanlığını bir barış adresi olarak görmektedir” dedi. Şahin, komisyonun haftanın 7 günü başvuru kabul ettiğini de belirtti.

Toplumsal huzurun önemine dikkat çeken Şahin, çözülmeyen bazı meselelerin zamanla daha ağır sonuçlara yol açabildiğini ifade ederek vatandaşlara sorunlarını büyümeden komisyona taşımaları çağrısında bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.