Batman,
0°C
açık
Batman Valisi Ekrem Canalp, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ekrem Doğan ile birlikte yeni yıl dolayısıyla Özel Hareket Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında görev başındaki personelle bir araya gelen Vali Canalp, güvenlik güçlerinin kamu düzeninin sağlanması ve vatandaşların huzuru için yürüttüğü özverili çalışmalara dikkat çekti. Emniyet teşkilatının fedakârca görev yaptığını vurgulayan Canalp, tüm personele çalışmalarında başarılar dileyerek yeni yıllarını tebrik etti.
Vali Canalp, güvenlik güçlerinin her koşulda büyük bir sorumluluk bilinciyle görev yaptığını belirterek, bu özverili çalışmaların toplumun huzur ve güvenliğine önemli katkı sunduğunu ifade etti.

