Sedat Özsümer Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Petrolspor Altyapı Oldu

TPAO Batman Bölge Müdürlüğü tarafından bu yıl merhum eski futbolcu Sedat Özsümer anısına düzenlenen “Sedat Özsümer Üniteler Arası Futbol Turnuvası”, oynanan final karşılaşmasıyla tamamlandı.

GİRİŞ 19.05.2026 23:37
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
32 gösterim
2 dk okuma
Fotoğraf: Sedat Özsümer Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Petrolspor Altyapı Oldu
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 2:00

Dört grupta toplam 20 takımın mücadele ettiği ve bir ay süren organizasyonun şampiyonu Petrolspor Altyapı oldu.

Final Maçında Büyük Heyecan

Site yerleşkesinde oynanan final müsabakasında TPIC FC ile Petrolspor Altyapı karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın büyük bölümünde üstün bir oyun sergileyen TPIC FC, skoru 2-0’a getirdi. Maçın son dakikalarında oyun disiplininden kopmayan Petrolspor Altyapı, bulduğu gollerle eşitliği sağlayarak mücadeleyi penaltı atışlarına taşıdı. Seri penaltı atışlarında rakibine 8-7 üstünlük kuran Petrolspor Altyapı, turnuvayı şampiyonlukla tamamladı.

Petrolspor Altyapı Bu Sezon İkinci Kupasını Kazandı

Kupayı müzesine götüren Petrolspor Altyapı takımı, bu sezonki ikinci başarısını elde etti. Kırmızı-beyazlı ekip, daha önce de TPAO’nun 71. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen merhum Mükerrem Tural Futbol Turnuvası’nda şampiyonluğa ulaşmıştı.

Dereceye Giren Takımlara Ödülleri Verildi

Final karşılaşmasını izlemeye gelen çok sayıda taraftara TPAO Batman Bölge Müdürlüğü tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu. Maçın ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlar ve sporcular kupalarını protokol üyelerinin elinden aldı. Şampiyon Petrolspor Altyapı’ya kupasını TPAO Batman Bölge Müdürü Murat Karataş takdim etti. Turnuvayı ikinci sırada tamamlayan TPIC FC’nin kupasını Bölge Müdür Yardımcısı Adnan Yörük, üçüncü olan Güvenlikspor’un ödülünü ise Bölge Müdür Yardımcısı Akif Sevindi verdi. Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Batı Raman Ekipspor’a ödülünü TPIC Batman Bölge Sorumlusu İsmail Akbulut takdim etti. Turnuva boyunca 12'şer gol atan Güvenlikspor’dan Özcan Gülmez ile Tesis İşletme takımından Taner Köz gol krallığını paylaştı. Oyuncular ödüllerini Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen ile Destek Hizmetleri Müdürü Uğur Dankı’dan aldı.

Karataş: "Kurumumuza Hizmet Eden İsimleri Unutmuyoruz"

Turnuvanın ardından açıklamalarda bulunan TPAO Batman Bölge Müdürü Murat Karataş, organizasyonun vefa anlamında önemine değinerek, “Bu yıl turnuvamıza, uzun yıllar kurumumuza hizmet etmiş eski Petrolspor futbolcusu merhum Sedat Özsümer’in adını verdik. Başından sonuna kadar centilmence ve büyük bir heyecanla geçen turnuvaya katılan tüm takımlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Final programı, ödül töreninin ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Sedat Özsümer Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Petrolspor Altyapı Oldu

Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Spor kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

MİNİK ÖĞRENCİLER SPOR VE SANATLA BULUŞTU
Spor

MİNİK ÖĞRENCİLER SPOR VE SANATLA BULUŞTU

05.11.2026 · 15:00

Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek spor, oyun ve sanat etkinlikleriyle dolu bir gün geçirdi. Minik öğrenciler, düzenlenen etkinliklerde hem eğlendi hem de yeni deneyimler kazandı.

PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A 5 ADAY!
Spor

PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A 5 ADAY!

04.11.2026 · 16:43

Batman Petrolspor A.Ş. altyapısında forma giyen 5 genç futbolcu, U-14 Milli Takım ikinci etap seçmelerine davet edildi.

TPAO PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A İKİ ADAY
Spor

TPAO PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A İKİ ADAY

04.11.2026 · 16:38

Nevşehir’de düzenlenen Minik ve Minik Altı Masa Tenisi Türkiye Müsabakaları’nda TPAO Petrolspor sporcuları Pelin Balık ve Hümayra Uluç, Türkiye’nin en iyi 16 sporcusu arasına girerek Milli Takım aday kadrosuna seçildi.

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET
Spor

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET

04.11.2026 · 16:33

Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Siraç Akçay koordinatörlüğünde Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek eğlenceli ve öğretici etkinliklere katıldı.

DEPSAŞ ENERJİ SPORCULARINDAN DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA 9 MADALYA
Spor

DEPSAŞ ENERJİ SPORCULARINDAN DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA 9 MADALYA

04.11.2026 · 16:17

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcuları, Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de düzenlenen 2026 Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 4 altın, 1 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 9 madalya kazandı.

ATLETİZM İL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
Spor

ATLETİZM İL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

04.11.2026 · 16:13

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atletizm Genç Kızlar ve Genç Erkekler İl Şampiyonası sona erdi. A ve B kategorilerinde dereceye giren sporcular ve takımlar, grup müsabakalarında Batman’ı temsil etme hakkı kazandı.