Okul Yollarında Asfalt Çalışması Başladı

Batman Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü asfalt serimi ve bakım çalışmalarını yaz tatili döneminde okul bölgelerine yoğunlaştırdı.

GİRİŞ 25.06.2025 12:32
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
88 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: Okul Yollarında Asfalt Çalışması Başladı
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:48

2024-2025 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, öğrencilerin etkilenmemesi adına okul çevrelerinde planlanan asfaltlama faaliyetlerine hız verildi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, yaz tatilini fırsat bilerek okul yollarında kapsamlı bir çalışma sürecine girdi. Bu kapsamda, Hasankeyf Yolu üzerinde yer alan Batman Tilmis Cezeri Anadolu Lisesi çevresinde asfaltlama çalışmaları başladı. Toplamda 550 metre uzunluğunda ve 16 metre genişliğinde olan güzergâhta 2200 ton asfalt serileceği bildirildi.

Çalışmalarda, 1 finişer, 1 JCB, 4 kamyon, 1 mini kepçe, 1 çift bandajlı silindir ve 1 pickup aktif olarak görev yapıyor. Belediye ekipleri, asfaltlama sürecini hava koşullarını da dikkate alarak planlı şekilde sürdürüyor.

Batman Belediyesi yetkilileri, yaz dönemi boyunca okul çevreleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında yol yenileme ve bakım faaliyetlerine devam edileceğini belirtti.

Okul Yollarında Asfalt Çalışması Başladı

Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Güncel kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

ENGELLİ BİREYLER HAYATA KATILIYOR
Güncel

ENGELLİ BİREYLER HAYATA KATILIYOR

05.11.2026 · 15:28

Batman Engelli Aktif Yaşam Merkezi Müdürlüğü, özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata daha aktif katılmalarını ve yaşamlarını daha bağımsız sürdürebilmelerini desteklemek amacıyla faaliyetlerine devam ediyor.

GENÇ ÇİFTLERE EVLİLİK ÖNCESİ DESTEK
Güncel

GENÇ ÇİFTLERE EVLİLİK ÖNCESİ DESTEK

05.11.2026 · 15:26

Batman Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından evlenecek gençlere yönelik “Evlilik Öncesi Eğitim Programı” ve “Etkili İletişim Becerileri” eğitimleri düzenlendi.

3 İLÇEDE SOSYAL HİZMETLERE KOLAY ERİŞİM
Güncel

3 İLÇEDE SOSYAL HİZMETLERE KOLAY ERİŞİM

05.11.2026 · 15:17

Batman Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Gercüş, Hasankeyf ve Beşiri ilçelerinde faaliyet gösteren irtibat noktaları aracılığıyla vatandaşların sosyal hizmetlere erişimini kolaylaştırıyor. Vatandaşlara başvuru, bilgilendirme, rehberlik ve danışmanlık desteği sunuluyor.

BELEDİYEDEN VATANDAŞLARA PSİKOLOG DESTEĞİ
Güncel

BELEDİYEDEN VATANDAŞLARA PSİKOLOG DESTEĞİ

05.11.2026 · 14:38

Batman Belediyesi, vatandaşların ruh sağlığını desteklemek amacıyla ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti sunuyor. Uzman psikologlar tarafından gerçekleştirilen 50 dakikalık bireysel görüşmelerde, yetişkinlere, ergenlere ve ailelere yönelik danışmanlık hizmeti veriliyor.

EMEKLİLERE 5 YENİ LOKAL MÜJDESİ
Güncel

EMEKLİLERE 5 YENİ LOKAL MÜJDESİ

05.11.2026 · 14:27

Batman Belediyesi, emekli vatandaşların sosyal yaşamına katkı sunmak amacıyla kentin 5 farklı parkında Emekli Lokali oluşturuyor. Her biri 250 metrekarelik alana sahip olacak lokallerden ilkinin kasım ayı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

ÖĞRENCİLER NİNELERİNİN TARİFLERİNİ YAŞATIYOR
Güncel

ÖĞRENCİLER NİNELERİNİN TARİFLERİNİ YAŞATIYOR

05.11.2026 · 12:12

Batman Süveybe Ana Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen “Ninemin Tarifleri” atölyesinde öğrenciler, geleneksel lezzetlerden sütlacı kendi elleriyle hazırladı. Etkinlikle geçmişten günümüze aktarılan mutfak kültürünün genç nesillere tanıtılması hedeflendi.