LEVHA VE YOL ÇİZGİLERİ YENİLENİYOR

Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kent genelinde trafik güvenliğini artırmaya yönelik yatay ve düşey işaretleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

LEVHA VE YOL ÇİZGİLERİ YENİLENİYOR
Yayınlama: 02.07.2026
A+
A-

Farklı mahallelerde eş zamanlı yürütülen çalışmalarda trafik levhaları onarılıp ihtiyaç duyulan noktalara yenileri monte edilirken, yol çizgileri yenilendi ve hız kesici kasislerin boyama işlemleri gerçekleştirildi. Ekipler, Bağlar, Bahçelievler, GAP, Karşıyaka ve Belde mahallelerinde trafik levhalarının bakım ve montajını tamamlarken, Karşıyaka Mahallesi’nde dur, girilmez, yol ver, kasis ve tehlikeli viraj uyarı levhaları yerleştirildi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresinde ise trafiği düzenlemek amacıyla 21 araç sınırlandırıcı (stoper) monte edildi.

Öte yandan Petrolkent, Akyürek, Bayındır, Petrol ve Pınarbaşı mahallelerinde yol çizgileri, yaya geçitleri ve kasis boyama çalışmaları da tamamlandı.

Batman Belediyesi, sürücü ve yayaların can güvenliğini artırmak amacıyla ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını belirlenen program doğrultusunda sürdürüyor.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.