Kaymakam İmrak Esnafla Bir Araya Geldi

Kaymakam Mehmet Ali İmrak, ilçede faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelerek Hasankeyf’in turizm potansiyeli ve esnafın beklentilerini değerlendirdi.

GİRİŞ 05.03.2026 20:05
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
51 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: Kaymakam İmrak Esnafla Bir Araya Geldi
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:36
Toplantıda, Hasankeyf’in her geçen gün gelişen turizm potansiyelinin ilçeye sağlayacağı katkılar ele alındı. Kaymakam İmrak, turizmin canlanmasıyla birlikte esnafın ekonomik anlamda daha da güçleneceğini belirterek, bu sürecin doğru planlama ve iş birliğiyle daha verimli hale getirilebileceğini ifade etti. Gerçekleştirilen görüşmede esnafların talep ve önerileri de dinlenirken, ilçede ticari hayatın canlandırılması ve sosyal hareketliliğin artırılması için yapılabilecek çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu. Kaymakam İmrak, Hasankeyf’in gelişimi için kamu kurumları ve esnafın birlikte hareket etmesinin önemine dikkat çekerek, “Birlikte daha güçlü bir Hasankeyf için çalışmalarımız devam ediyor” mesajını verdi.
Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Yaşam kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

KOZLUK’TA ÇOCUK VE GENÇLERE MOBİL SOSYAL HİZMET DESTEĞİ
Yaşam

KOZLUK’TA ÇOCUK VE GENÇLERE MOBİL SOSYAL HİZMET DESTEĞİ

05.11.2026 · 15:31

Batman’ın Kozluk ilçesinde çocuk ve gençlere yönelik Mobil Sosyal Hizmet Birimi faaliyetleri sürdürülüyor. İlçe merkezi ve Bekirhan beldesinde yürütülen çalışmalar kapsamında çocuklara ve gençlere psikososyal destek, rehberlik ve sosyal etkinlik hizmetleri sunuluyor.

YAĞIŞ ÖNCESİ MAZGAL TEMİZLİĞİ
Yaşam

YAĞIŞ ÖNCESİ MAZGAL TEMİZLİĞİ

05.11.2026 · 14:43

Batman Belediyesi, beklenen kuvvetli sağanak yağışlar öncesinde olası su baskınlarını önlemek amacıyla kent genelinde mazgal ve yağmur suyu kanallarında temizlik çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler, cadde ve sokaklarda su tahliyesini engelleyebilecek atıkları temizliyor.

SOBALAR TEZGÂHLARDA, ESNAF ESKİ GÜNLERİNİ ARIYOR
Yaşam

SOBALAR TEZGÂHLARDA, ESNAF ESKİ GÜNLERİNİ ARIYOR

04.11.2026 · 17:29

Batman’da havaların soğumasıyla birlikte sobalar tezgâhlardaki yerini alırken, doğalgaz kullanımının yaygınlaşması nedeniyle satışlar eski hareketliliğini kaybetti. Sobacı esnafı, satışların geçmiş yıllara göre yüzde 60’ın üzerinde azaldığını belirtti.

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ SAKİNLERİNDEN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
Yaşam

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ SAKİNLERİNDEN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

04.11.2026 · 00:49

Batman Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde kalan özel gereksinimli bireyler, Mavi Yeşil Batman Parkı’nda düzenlenen doğa yürüyüşünde bir araya gelerek keyifli vakit geçirdi.

BATI RAMAN KIZ YURDU ÖĞRENCİLERİNDEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ
Yaşam

BATI RAMAN KIZ YURDU ÖĞRENCİLERİNDEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ

04.11.2026 · 00:44

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Batı Raman Kız Öğrenci Yurdu’nda gönüllü öğrenciler, yurt çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirerek çevre bilincine dikkat çekti.

ASRAK AİLESİNİN YÜREK BURKAN YAŞAM MÜCADELESİ
Yaşam

ASRAK AİLESİNİN YÜREK BURKAN YAŞAM MÜCADELESİ

03.11.2026 · 16:22

Batman’da yaklaşık 60 yıllık kerpiç evde iki çocuğuyla yaşayan Asrak ailesi, çatlaklarla dolu ve güvenli olmadığını belirttikleri evlerinde korku içinde yaşamlarını sürdürüyor.