Edinilen bilgilere göre, hastanedeki asansörün henüz belirlenemeyen bir nedenle kat arasında kalması üzerine durum hemen yetkililere bildirildi. İhbar üzerine olay yerine hızla Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.
HASTANE ASANSÖRÜNDE MAHSUR KALAN VATANDAŞLAR KURTARILDI
Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana gelen asansör arızası, hastanede kısa süreli paniğe yol açtı. Arızalanan kabin içerisinde mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin hızlı ve başarılı müdahalesiyle güvenli bir şekilde tahliye edildi.
Olay yerine ulaşan ekipler, çevre emniyetini aldıktan sonra kilitli kalan asansör sistemine müdahale etti. Yürütülen titiz ve kontrollü çalışma sayesinde asansör kapısı açılarak içeride mahsur kalan vatandaşlar kısa sürede dışarı çıkarıldı.
Tahliye edilen vatandaşların yapılan kontrollerinde herhangi bir yaralanma ya da sağlık sorununun bulunmadığı ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kısa süreli aksaklığın ardından hastanedeki hizmet akışı normale dönerken, teknik ekipler asansörde meydana gelen arızanın kaynağını tespit etmek üzere detaylı inceleme başlattı.
Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.
Bu habere tepkiniz:
En fazla 3 ifade bırakabilirsinizSıcaklarda Araç Bakımına Dikkat: İhmal 250 Bin TL’ye Patlayabilir!
Bakanlıktan Yatırımcılara 49 Yıllık Fırsat!
Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler
Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

ENGELLİ BİREYLER HAYATA KATILIYOR
05.11.2026 · 15:28Batman Engelli Aktif Yaşam Merkezi Müdürlüğü, özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata daha aktif katılmalarını ve yaşamlarını daha bağımsız sürdürebilmelerini desteklemek amacıyla faaliyetlerine devam ediyor.

GENÇ ÇİFTLERE EVLİLİK ÖNCESİ DESTEK
05.11.2026 · 15:26Batman Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından evlenecek gençlere yönelik “Evlilik Öncesi Eğitim Programı” ve “Etkili İletişim Becerileri” eğitimleri düzenlendi.

3 İLÇEDE SOSYAL HİZMETLERE KOLAY ERİŞİM
05.11.2026 · 15:17Batman Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Gercüş, Hasankeyf ve Beşiri ilçelerinde faaliyet gösteren irtibat noktaları aracılığıyla vatandaşların sosyal hizmetlere erişimini kolaylaştırıyor. Vatandaşlara başvuru, bilgilendirme, rehberlik ve danışmanlık desteği sunuluyor.

BELEDİYEDEN VATANDAŞLARA PSİKOLOG DESTEĞİ
05.11.2026 · 14:38Batman Belediyesi, vatandaşların ruh sağlığını desteklemek amacıyla ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti sunuyor. Uzman psikologlar tarafından gerçekleştirilen 50 dakikalık bireysel görüşmelerde, yetişkinlere, ergenlere ve ailelere yönelik danışmanlık hizmeti veriliyor.

EMEKLİLERE 5 YENİ LOKAL MÜJDESİ
05.11.2026 · 14:27Batman Belediyesi, emekli vatandaşların sosyal yaşamına katkı sunmak amacıyla kentin 5 farklı parkında Emekli Lokali oluşturuyor. Her biri 250 metrekarelik alana sahip olacak lokallerden ilkinin kasım ayı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

ÖĞRENCİLER NİNELERİNİN TARİFLERİNİ YAŞATIYOR
05.11.2026 · 12:12Batman Süveybe Ana Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen “Ninemin Tarifleri” atölyesinde öğrenciler, geleneksel lezzetlerden sütlacı kendi elleriyle hazırladı. Etkinlikle geçmişten günümüze aktarılan mutfak kültürünün genç nesillere tanıtılması hedeflendi.



