Hasankeyfli Şehit Eşine Umre Fırsatı

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün özel projesi kapsamında, Hasankeyfli şehit güvenlik korucusu A. Kerim Demir’in eşi Esma Demir, umreye gönderilecek.

GİRİŞ 02.10.2025 16:44
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
61 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: Hasankeyfli Şehit Eşine Umre Fırsatı
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:29
Uzun yıllardır maddi imkânsızlıklar nedeniyle hayalini gerçekleştiremeyen Esma Demir, bu fırsat için şunları söyledi: "İçişleri Bakanlığı’nın desteğiyle ücretsiz olarak umreye gitme fırsatı bulmam, benim için büyük bir mutluluk ve şeref. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." Demir, umre ziyareti sırasında şehit eşinin ruhu için dua edecek, sağlık ve huzur temennisinde bulunacak ve bu yolculuğun manevi güç vereceğini belirtti. İçişleri Bakanlığı’nın projeyle, şehit yakınları ve gazilere yönelik destekleri önümüzdeki dönemde de sürdürmesi bekleniyor.
Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Güncel kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

BATMAN-KOZLUK YOLUNDA TIR DEVRİLDİ: 1 YARALI
Güncel

BATMAN-KOZLUK YOLUNDA TIR DEVRİLDİ: 1 YARALI

31.10.2026 · 15:19

Batman-Kozluk kara yolunda kontrolden çıkan tırın yan yatması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü hafif yaralandı. Kaza nedeniyle kara yolunda trafik akışı bir süre aksadı.

İHD'DEN 761. HAFTADA NAZIM GÜLMEZ İÇİN ADALET ÇAĞRISI
Güncel

İHD'DEN 761. HAFTADA NAZIM GÜLMEZ İÇİN ADALET ÇAĞRISI

31.10.2026 · 15:14

İnsan Hakları Derneği (İHD) Batman Şubesi, “Kayıplar Bulunsun, Failler Yargılansın” eyleminin 761. haftasında, 1994 yılında Dersim’in Hozat ilçesinde gözaltına alındıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadığı belirtilen Nazım Gülmez’in akıbetini sordu. Basın açıklamasını İHD Batman Şube Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Bilgin okudu.

AVM’LERE GIDA DENETİMİ 5 İŞLETMEYE YASAL İŞLEM
Güncel

AVM’LERE GIDA DENETİMİ 5 İŞLETMEYE YASAL İŞLEM

31.10.2026 · 15:03

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, alışveriş merkezlerinde faaliyet gösteren fast-food işletmeleri ve restoranlara yönelik ortak denetim gerçekleştirdi. Kontrol edilen 35 iş yerinden 5’i hakkında hijyen ve mevzuata aykırılıklar nedeniyle yasal işlem yapıldı.

DİKTEPE YOLUNDA YEŞİL KUŞAK ÇALIŞMASI
Güncel

DİKTEPE YOLUNDA YEŞİL KUŞAK ÇALIŞMASI

31.10.2026 · 14:53

Batman Belediyesi, İl Özel İdaresi ve Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen Yeşil Kuşak Projesi kapsamında Diktepe güzergahına mavi servi fidanları dikildi. Çalışmayla kentin girişine daha yeşil ve estetik bir görünüm kazandırılması hedefleniyor.

HAVALİMANI’NDA GERÇEĞİ ARATMAYAN TATBİKAT
Güncel

HAVALİMANI’NDA GERÇEĞİ ARATMAYAN TATBİKAT

30.10.2026 · 16:57

Batman Havalimanı’nda olası acil durumlara karşı hazırlık seviyesini artırmak amacıyla kapsamlı yangın ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

MOBİL SOSYAL HİZMET ARACI HASANKEYF’TE
Güncel

MOBİL SOSYAL HİZMET ARACI HASANKEYF’TE

30.10.2026 · 16:54

Batman’da vatandaşların sosyal hizmetlere erişimini kolaylaştırmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Mobil Sosyal Hizmet Aracı, Hasankeyf’te vatandaşlarla buluştu.