Batman’ın gelişmesi ve yerleşim alanlarının genişlemesiyle mahalle statüsüne kavuşan Başakşehir Mahallesi’nde muhtarlık için adaylığını açıklayan isimlerden biri de iş insanı İzzet Akdağ oldu.
Başakşehir Mahallesi’nde bulunan Armada Life Sitesi’nde yaklaşık 3 yıl yöneticilik yapan Akdağ, bu süreçte edindiği deneyimi mahalle genelinde yürütülecek hizmetlere taşımayı amaçladığını ifade etti.
Mahalle sakinlerinden gelen öneriler doğrultusunda adaylık kararı aldığını belirten Akdağ, Başakşehir’in ihtiyaçlarını yakından bildiğini ve sorunların çözümü için ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde çalışmak istediğini söyledi.
30 YILLIK TİCARİ TECRÜBESİ BULUNUYOR
1970 yılında Batman’da dünyaya gelen İzzet Akdağ, ilk, orta ve lise eğitimini memleketinde tamamladı. Sanat Okulu Makine Ressamlığı Bölümü’nden mezun olan Akdağ, 1996 yılında ticaret hayatına başladı.
Yaklaşık 30 yıldır reklam sektöründe faaliyet gösteren Akdağ, ticari çalışmalarını Batman Onur Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesinde sürdürüyor.
Evli ve dört çocuk babası olan Akdağ, iş hayatında edindiği tecrübeyi mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarının karşılanması ve sorunlarının çözümüne katkı sağlamak amacıyla değerlendirmek istediğini belirtti.
“MAHALLEMİZ İÇİN SORUMLULUK ALMAYA HAZIRIM”
Başakşehir Mahallesi’nin gelişim sürecinde çeşitli çalışmalara katkı sunduğunu ifade eden Akdağ, özellikle çevre düzenlemesi ve mahallede ihtiyaç duyulan hizmetler konusunda girişimlerde bulunduğunu söyledi.
Belediye, Karayolları ve diğer ilgili kurumlarla yürütülen süreçlerde imkânları ölçüsünde destek olmaya çalıştığını belirten Akdağ, mahalle sakinlerinin taleplerine çözüm bulunması için sorumluluk üstlenmeye hazır olduğunu dile getirdi.
“HERKESİN GÖRÜŞÜNE ÖNEM VERECEĞİM”
Muhtarlık anlayışının temelinde güven, samimiyet, ulaşılabilirlik ve eşit hizmet ilkelerinin bulunduğunu belirten Akdağ, mahallede yaşayan bütün vatandaşların görüş ve önerilerini dikkate alacağını ifade etti.
Akdağ, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlemeyi, ihtiyaçları yerinde tespit etmeyi ve çözüm için ilgili kamu kurumlarıyla iletişim kurmayı öncelikleri arasında gösterdi.
ÇÖZÜM ODAKLI MUHTARLIK HEDEFİ
Başakşehir Mahallesi’nde vatandaşlarla kamu kurumları arasında güçlü bir iletişim kurulması gerektiğini belirten Akdağ, sorunların yalnızca ilgili kurumlara iletilmesinin değil, çözüm süreçlerinin de takip edilmesinin önemli olduğunu vurguladı.
Mahallenin gelişimine komşularıyla birlikte katkı sunmak istediğini ifade eden Akdağ, adaylık sürecinde mahalle sakinlerinin güvenine ve desteğine layık olmayı temenni etti.









