Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, üyelerinin sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesi için dev bir adıma imza attı.
Helix İşitme Cihazları Merkezi ile imzalanan protokol kapsamında, oda üyeleri ve birinci derece yakınları işitme cihazı ve test hizmetlerinden %40 indirimli faydalanacak.
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, üyelerine yönelik sosyal sorumluluk ve dayanışma projelerine bir yenisini daha ekledi. Oda Başkanı Mehmet Salih Kaplan ve Helix İşitme Cihazları Merkezi yetkilileri arasında imzalanan indirim protokolü ile esnafın sağlık giderlerinde önemli bir tasarruf sağlanması hedefleniyor.
İmza töreninde konuşan Başkan Mehmet Salih Kaplan, esnafın sadece ticari hayatında değil, her alanda yanında olmayı görev bildiklerini ifade etti. Kaplan; “Üyelerimize sağlık alanında daha kaliteli ve uygun şartlarda hizmet sunulması amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu protokol ile işitme problemi yaşayan meslektaşlarımızın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz” dedi.
Protokolün kapsamı sadece oda üyeleriyle sınırlı tutulmadı. İmzalanan metne göre;
Oda Üyeleri,
Üyelerin Birinci Derece Yakınları (Eş ve Çocuklar), Helix İşitme Cihazları Merkezi’nden alacakları hizmetlerde bu özel indirimden yararlanabilecek.
Protokol, işitme sağlığıyla ilgili geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Hak sahipleri;
İşitme Cihazı Alımlarında,
Profesyonel İşitme Testi Hizmetlerinde, liste fiyatı üzerinden %40 indirim avantajına sahip olacaklar.