“Emekçilerimiz Türkiye’nin En Büyük Gücüdür”

Batman Valisi Ekrem Canalp, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GİRİŞ 30.04.2026 18:11
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
35 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: “Emekçilerimiz Türkiye’nin En Büyük Gücüdür”
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:49
Vali Canalp mesajında şu ifadelere yer verdi: “Alın teriyle hayatı güzelleştiren, emeğiyle ülkemizin kalkınmasına güç katan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Emeğin, alın terinin ve dayanışmanın simgesi olan bu anlamlı gün; toplumsal birlik ve beraberliğimizin en güçlü göstergelerinden biridir. Üreten, çalışan, değer katan her bir emekçimizin gayreti; daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye’nin inşasında en büyük teminatımızdır. Ülkemizin kalkınmasında, şehrimizin gelişmesinde ve geleceğimizin inşasında emekçilerimizin katkısı son derece kıymetlidir. Tarlada, fabrikada, atölyede, ofiste ve hayatın her alanında fedakârca çalışan tüm kardeşlerimiz, toplumumuzun gerçek gücüdür. Bu duygu ve düşüncelerle; Batman’ımızın ve ülkemizin gelişmesine katkı sağlayan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir ömür diliyorum.”
Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Gündem kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

BATMAN’DA 450 DÖNÜMLÜK FİDAN ÜRETİM ÜSSÜ KURULUYOR
Gündem

BATMAN’DA 450 DÖNÜMLÜK FİDAN ÜRETİM ÜSSÜ KURULUYOR

05.11.2026 · 15:07

Batman’da her yıl 1 milyon fidanın toprakla buluşturulması hedefiyle hayata geçirilen Fidan Üretim Üssü Projesi’nde ilk çivi çakıldı. Bıçakçı köyünde 450 dönümlük alanda kurulacak tesisin ikinci bölümü için yaklaşık 120 milyon TL yatırım öngörülüyor.

OKUL GÜVENLİĞİ İÇİN YENİ TEDBİRLER MASAYA YATIRILDI
Gündem

OKUL GÜVENLİĞİ İÇİN YENİ TEDBİRLER MASAYA YATIRILDI

05.11.2026 · 14:56

Batman Valisi Ekrem Canalp başkanlığında gerçekleştirilen Okul Güvenliği İl Yürütme Kurulu Toplantısı’nda, öğrencilerin güvenli ortamlarda eğitim görmesi için alınacak tedbirler değerlendirildi. Okul giriş ve çıkışlarının kontrolü, trafik güvenliği, aydınlatma ve acil tahliye önlemleri ele alındı.

BULUT: “BATSO’DA BEMBEYAZ BİR SAYFA AÇACAĞIZ”
Gündem

BULUT: “BATSO’DA BEMBEYAZ BİR SAYFA AÇACAĞIZ”

05.11.2026 · 14:50

Marvista İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Bulut, 22 Kasım’da gerçekleştirilecek Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçimleri öncesinde İstişare Grubu ve başkan adayı Bayram Demirhan’a güvendiğini belirterek, beyaz oy pusulasıyla seçimlere katılacaklarını açıkladı.

MAVİ-YEŞİL BATMAN PROJESİ’NİN 3. ETABI TANITILDI
Gündem

MAVİ-YEŞİL BATMAN PROJESİ’NİN 3. ETABI TANITILDI

04.11.2026 · 18:57

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in öncülüğünde Batman Çayı kıyısında hayata geçirilen Mavi-Yeşil Batman Projesi’nin 670 dönümlük 3. etap peyzaj düzenleme projesinin lansmanı gerçekleştirildi.

TANRISEVEN: “BATMAN GÜNEYDOĞU’NUN PARLAYAN YILDIZIDIR”
Gündem

TANRISEVEN: “BATMAN GÜNEYDOĞU’NUN PARLAYAN YILDIZIDIR”

04.11.2026 · 18:49

Kırklareli Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, Batman Tarafsız Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek Gazete Sahibi Cebrail Uyanık ile bir araya geldi.

BELEDİYEDE DİJİTAL RUHSAT İŞLEMLERİ BAŞLIYOR
Gündem

BELEDİYEDE DİJİTAL RUHSAT İŞLEMLERİ BAŞLIYOR

04.11.2026 · 18:44

Batman Belediyesi, dijital belediyecilik alanındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. E-İmar uygulamasının ardından hayata geçirilecek E-Ruhsat Dijital Dönüşüm Sistemi ile yapı ruhsatı başvuruları, proje inceleme ve onay işlemleri elektronik ortama taşınacak.