Okulda öğretmen, öğrenci ve velilerin katkısıyla düzenlenen kermesten elde edilen tüm gelir, Umut Kervanı Batman Derneği’ne bağışlandı.
Eğitimciler Ve Öğrencilerden Gazze’ye Destek Kermesi
Batman Salih Günaydın Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gazze’de yaşanan insani krize sessiz kalmayarak anlamlı bir dayanışma etkinliğine imza attı.
Siyonist İsrail’in yoğun saldırıları altında zor günler geçiren Gazze halkına destek amacıyla düzenlenen kermesin geliri, Umut Kervanı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şirin Turan’a teslim edildi. Etkinlik, katılımcıların gösterdiği duyarlılıkla takdir topladı.
Mehmet Şirin Turan, desteklerinden dolayı okul yönetimine, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür ederek, “Gazze’deki mazlum kardeşlerimiz için anlamlı bir adım attılar. Bu katkı yalnızca maddi bir destek değil, aynı zamanda dayanışma ve vicdanın bir ifadesidir,” dedi.
Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.
Bu habere tepkiniz:
En fazla 3 ifade bırakabilirsinizEkmen, “Faiz Yükü 2 Trilyon Liraya Ulaştı”
Doç. Dr. Uysal, "Tüketim Çılgınlığına Karşı İslami Çevre Bilinci Şart"
Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler
Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

KOZLUK’TA ÇOCUK VE GENÇLERE MOBİL SOSYAL HİZMET DESTEĞİ
05.11.2026 · 15:31Batman’ın Kozluk ilçesinde çocuk ve gençlere yönelik Mobil Sosyal Hizmet Birimi faaliyetleri sürdürülüyor. İlçe merkezi ve Bekirhan beldesinde yürütülen çalışmalar kapsamında çocuklara ve gençlere psikososyal destek, rehberlik ve sosyal etkinlik hizmetleri sunuluyor.

YAĞIŞ ÖNCESİ MAZGAL TEMİZLİĞİ
05.11.2026 · 14:43Batman Belediyesi, beklenen kuvvetli sağanak yağışlar öncesinde olası su baskınlarını önlemek amacıyla kent genelinde mazgal ve yağmur suyu kanallarında temizlik çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler, cadde ve sokaklarda su tahliyesini engelleyebilecek atıkları temizliyor.

SOBALAR TEZGÂHLARDA, ESNAF ESKİ GÜNLERİNİ ARIYOR
04.11.2026 · 17:29Batman’da havaların soğumasıyla birlikte sobalar tezgâhlardaki yerini alırken, doğalgaz kullanımının yaygınlaşması nedeniyle satışlar eski hareketliliğini kaybetti. Sobacı esnafı, satışların geçmiş yıllara göre yüzde 60’ın üzerinde azaldığını belirtti.

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ SAKİNLERİNDEN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
04.11.2026 · 00:49Batman Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde kalan özel gereksinimli bireyler, Mavi Yeşil Batman Parkı’nda düzenlenen doğa yürüyüşünde bir araya gelerek keyifli vakit geçirdi.

BATI RAMAN KIZ YURDU ÖĞRENCİLERİNDEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ
04.11.2026 · 00:44Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Batı Raman Kız Öğrenci Yurdu’nda gönüllü öğrenciler, yurt çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirerek çevre bilincine dikkat çekti.

ASRAK AİLESİNİN YÜREK BURKAN YAŞAM MÜCADELESİ
03.11.2026 · 16:22Batman’da yaklaşık 60 yıllık kerpiç evde iki çocuğuyla yaşayan Asrak ailesi, çatlaklarla dolu ve güvenli olmadığını belirttikleri evlerinde korku içinde yaşamlarını sürdürüyor.



