enflasyon emeklilik ötv döviz otomobil sağlık gündem güncel asayiş spor ropötaj eğitim ekonomi dünya yaşam siyaset sağlık

Batmanlı 3 Öğrenci LGS’de Türkiye Birincisi Oldu

15 Haziran 2025 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavının sonuçları açıklandı.

Batmanlı 3 Öğrenci LGS’de Türkiye Birincisi Oldu
Yayınlama: 11.07.2025
A+
A-

atman’dan sınava katılan üç öğrenci, tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı ve Türkiye birinciliğini paylaşan öğrenciler arasına girdi.

Başarılarıyla dikkat çeken öğrenciler; Borsa İstanbul Ortaokulu öğrencisi Ömer Aparı, Kültür Ortaokulu öğrencisi Onur Eymen Güre ve TOKİ Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencisi Hevi Jiyan Arslan oldu.

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu açıklamada bulundu:
“Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin bu başarısı bizleri son derece gururlandırdı. Bu başarı, öğrencilerimizin azmi kadar, öğretmenlerimizin fedakârlığı ve ailelerinin desteğiyle gerçekleşti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Türkiye genelinde dereceye giren öğrencilere tebrik mesajları iletilirken, Batmanlı öğrencilerin başarısı kentte de sevinçle karşılandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.