Batman’da İz Bırakan Hekim İstanbul’a Atandı

Batman’da görev süresi boyunca önemli ve başarılı çalışmalara imza atan Cerrahi Onkoloji Uzmanı Op. Dr. Emir Fatih Kaya, İstanbul’a atanmasından dolayı gazetemize veda ziyaretinde bulundu.

GİRİŞ 22.02.2026 01:12
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
778 gösterim
2 dk okuma
Fotoğraf: Batman’da İz Bırakan Hekim İstanbul’a Atandı
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 1:13
2024 yılında Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göreve başlayan Cerrahi Onkoloji Uzmanı Kaya, kısa sürede hem klinik hem de akademik anlamda dikkat çeken çalışmalara imza attı.

TÜMÖR KONSEYİ KURULDU

Göreve başlar başlamaz hastanede Tümör Konseyi’nin kurulmasına öncülük eden Kaya, daha önce Batman’da gerçekleştirilmeyen birçok kanser ameliyatının rutin şekilde yapılmasını sağladı. Görev süresi boyunca yaklaşık 2 bin poliklinik hizmeti veren, 450 kanser ameliyatı gerçekleştiren Kaya, bunun yanı sıra 900’e yakın endoskopi ve kolonoskopi işlemi yaptı. Batman’da kanser cerrahisi alanında önemli bir boşluğu dolduran Kaya, zorunlu hizmet süresini tamamladıktan sonra İstanbul’a atandı.

AKADEMİK YOLCULUĞU DEVAM EDİYOR

Dr. Kaya’nın, Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevine devam edeceği ve aynı zamanda sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde Moleküler Onkoloji alanında doktora eğitimini sürdüreceği öğrenildi. Veda ziyaretinde konuşan Kaya, Batman’da görev yapmaktan onur duyduğunu ifade ederek, birlikte Hastane Başhekimi Dr. Feyat Tunç’a, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Solmaz’a ve çalıştığı sağlık personeline, ve Batman halkına teşekkür etti. Tarafsız Haber Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Cebrail Uyanık ise yaptığı konuşmada, Kaya’nın Batman’daki hizmetlerinin unutulmayacağını söyledi. Uyanık, “Kısa sürede önemli işler başardınız. Batman sağlık camiasında iz bıraktınız. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. Batman’da İz Bırakan Hekim İstanbul’a Atandı Batman’da İz Bırakan Hekim İstanbul’a Atandı
Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Gündem kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

BATMAN’DA 450 DÖNÜMLÜK FİDAN ÜRETİM ÜSSÜ KURULUYOR
Gündem

BATMAN’DA 450 DÖNÜMLÜK FİDAN ÜRETİM ÜSSÜ KURULUYOR

05.11.2026 · 15:07

Batman’da her yıl 1 milyon fidanın toprakla buluşturulması hedefiyle hayata geçirilen Fidan Üretim Üssü Projesi’nde ilk çivi çakıldı. Bıçakçı köyünde 450 dönümlük alanda kurulacak tesisin ikinci bölümü için yaklaşık 120 milyon TL yatırım öngörülüyor.

OKUL GÜVENLİĞİ İÇİN YENİ TEDBİRLER MASAYA YATIRILDI
Gündem

OKUL GÜVENLİĞİ İÇİN YENİ TEDBİRLER MASAYA YATIRILDI

05.11.2026 · 14:56

Batman Valisi Ekrem Canalp başkanlığında gerçekleştirilen Okul Güvenliği İl Yürütme Kurulu Toplantısı’nda, öğrencilerin güvenli ortamlarda eğitim görmesi için alınacak tedbirler değerlendirildi. Okul giriş ve çıkışlarının kontrolü, trafik güvenliği, aydınlatma ve acil tahliye önlemleri ele alındı.

BULUT: “BATSO’DA BEMBEYAZ BİR SAYFA AÇACAĞIZ”
Gündem

BULUT: “BATSO’DA BEMBEYAZ BİR SAYFA AÇACAĞIZ”

05.11.2026 · 14:50

Marvista İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Bulut, 22 Kasım’da gerçekleştirilecek Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçimleri öncesinde İstişare Grubu ve başkan adayı Bayram Demirhan’a güvendiğini belirterek, beyaz oy pusulasıyla seçimlere katılacaklarını açıkladı.

MAVİ-YEŞİL BATMAN PROJESİ’NİN 3. ETABI TANITILDI
Gündem

MAVİ-YEŞİL BATMAN PROJESİ’NİN 3. ETABI TANITILDI

04.11.2026 · 18:57

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in öncülüğünde Batman Çayı kıyısında hayata geçirilen Mavi-Yeşil Batman Projesi’nin 670 dönümlük 3. etap peyzaj düzenleme projesinin lansmanı gerçekleştirildi.

TANRISEVEN: “BATMAN GÜNEYDOĞU’NUN PARLAYAN YILDIZIDIR”
Gündem

TANRISEVEN: “BATMAN GÜNEYDOĞU’NUN PARLAYAN YILDIZIDIR”

04.11.2026 · 18:49

Kırklareli Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, Batman Tarafsız Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek Gazete Sahibi Cebrail Uyanık ile bir araya geldi.

BELEDİYEDE DİJİTAL RUHSAT İŞLEMLERİ BAŞLIYOR
Gündem

BELEDİYEDE DİJİTAL RUHSAT İŞLEMLERİ BAŞLIYOR

04.11.2026 · 18:44

Batman Belediyesi, dijital belediyecilik alanındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. E-İmar uygulamasının ardından hayata geçirilecek E-Ruhsat Dijital Dönüşüm Sistemi ile yapı ruhsatı başvuruları, proje inceleme ve onay işlemleri elektronik ortama taşınacak.