Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhitler arasındaki dayanışmayı güçlendirmek ve mesleki standartların yükseltilmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan Batman Yapı Müteahhitler Birliği Derneği (BAYAMB-DER) resmi törenle faaliyete başladı.
Dernek ofisinin açılış töreninde konuşan BAYAMB-DER Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ekinci, kentteki müteahhitleri ortak bir idari çatı altında birleştirdiklerini ifade etti. Ekinci, sektör temsilcileri olarak birlik ve beraberlik içerisinde planlı çalışarak daha yaşanabilir bir kent inşa etmeyi hedeflediklerini dile getirdi.
Açılış kurdelesinin kesilmesiyle faaliyete geçen derneğin kuruluş sürecinde emeği geçenleri tebrik eden Batman Valisi Ekrem Canalp, yeni oluşumun kente ve sektöre hayırlı olmasını diledi.
Törene Batman Valisi Ekrem Canalp’in yanı sıra AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, önceki dönem Batman milletvekilleri Faris Özdemir ve Ali Suçin, yerel oda ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, iş insanları ile kentte faaliyet gösteren çok sayıda müteahhit katılım sağladı.
