Batman Otogarında İlaçlama Mesaisi!

Batman Belediyesi ekipleri, sıcaklıkların artmasıyla birlikte Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde (BAŞTİ) haşere ve zararlılara karşı kapsamlı bir ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Batman Otogarında İlaçlama Mesaisi!
Yayınlama: 05.06.2026
A+
A-

Yaz mevsiminin gelmesi ve hava sıcaklıklarının hızla yükselmesiyle birlikte Batman Belediyesi, vatandaşların en yoğun kullandığı ortak alanlarda hijyen önlemlerini üst seviyeye çıkardı. Bu kapsamda İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı BAŞTİ’de, yolcuların daha sağlıklı ve temiz bir ortamda seyahat edebilmeleri amacıyla geniş çaplı bir çalışma yürütüldü.

Haşere ve Zararlılara Geçit Yok

Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı uzman ekipler tarafından gerçekleştirilen periyodik mesaide; özellikle mevsimsel sıcaklık artışına bağlı olarak haşere, sinek ve zararlıların üreme riski taşıdığı tüm kör noktalar ilaçlandı.

Ortak Alanlar Dezenfekte Edildi

Yolcu bekleme salonları, peronlar, yazıhaneler, koridorlar ve terminal binasının tüm ortak kullanım alanları titizlikle dezenfekte edildi.

Belediye yetkilileri, şehirler arası yolculuk yapan vatandaşların ve otogar esnafının sağlığını korumayı amaçladıklarını belirterek, terminal genelindeki hijyen, ilaçlama ve temizlik çalışmalarının yaz boyunca belirli periyotlarla kesintisiz olarak devam edeceğini vurguladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.