Batman İtfaiyesinden Çifte Müdahale!

Batman’da Kardelen Mahallesi’ndeki büyük yangına yetişmeye çalışan itfaiye ekipleri, yolda meydana gelen motosiklet kazasına saniyeler içinde müdahale etti. İtfaiye erleri, yangın ihbarını bekletmeden kazazedeye ilk yardımı yaptı.

GİRİŞ 27.02.2026 17:02
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
59 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: Batman İtfaiyesinden Çifte Müdahale!
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:53

Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, bugün kelimenin tam anlamıyla zamanla yarıştı. Kardelen Mahallesi Emekli TOKİ konutlarının çatı katında çıkan yangın ihbarı üzerine merkezden hızla çıkış yapan ekipler, intikal halindeyken beklenmedik bir olayla karşılaştı.

Yangın bölgesine doğru sirenler eşliğinde ilerleyen itfaiye aracı, Kuyubaşı TOKİ yolu üzerindeki köprülü kavşakta bir motosiklet kazasının meydana geldiğini fark etti. Yangına ulaşma aciliyetine rağmen, yerdeki yaralıyı gören ekipler profesyonel bir refleksle aracı durdurdu.

Vakit kaybetmeden yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yapan itfaiye personeli, bir yandan da çevre güvenliğini sağladı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesinin ardından, yaralı şahıs olay yerine gelen ambulans ekiplerine teslim edildi.

Kaza yerindeki ilk yardımın ardından itfaiye ekipleri, ana görev bölgeleri olan Kardelen Mahallesi’ndeki yangın yerine ulaşarak söndürme çalışmalarına destek verdi. Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün bu duyarlı ve hızlı refleksi, çevredeki vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Güncel kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

ENGELLİ BİREYLER HAYATA KATILIYOR
Güncel

ENGELLİ BİREYLER HAYATA KATILIYOR

05.11.2026 · 15:28

Batman Engelli Aktif Yaşam Merkezi Müdürlüğü, özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata daha aktif katılmalarını ve yaşamlarını daha bağımsız sürdürebilmelerini desteklemek amacıyla faaliyetlerine devam ediyor.

GENÇ ÇİFTLERE EVLİLİK ÖNCESİ DESTEK
Güncel

GENÇ ÇİFTLERE EVLİLİK ÖNCESİ DESTEK

05.11.2026 · 15:26

Batman Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından evlenecek gençlere yönelik “Evlilik Öncesi Eğitim Programı” ve “Etkili İletişim Becerileri” eğitimleri düzenlendi.

3 İLÇEDE SOSYAL HİZMETLERE KOLAY ERİŞİM
Güncel

3 İLÇEDE SOSYAL HİZMETLERE KOLAY ERİŞİM

05.11.2026 · 15:17

Batman Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Gercüş, Hasankeyf ve Beşiri ilçelerinde faaliyet gösteren irtibat noktaları aracılığıyla vatandaşların sosyal hizmetlere erişimini kolaylaştırıyor. Vatandaşlara başvuru, bilgilendirme, rehberlik ve danışmanlık desteği sunuluyor.

BELEDİYEDEN VATANDAŞLARA PSİKOLOG DESTEĞİ
Güncel

BELEDİYEDEN VATANDAŞLARA PSİKOLOG DESTEĞİ

05.11.2026 · 14:38

Batman Belediyesi, vatandaşların ruh sağlığını desteklemek amacıyla ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti sunuyor. Uzman psikologlar tarafından gerçekleştirilen 50 dakikalık bireysel görüşmelerde, yetişkinlere, ergenlere ve ailelere yönelik danışmanlık hizmeti veriliyor.

EMEKLİLERE 5 YENİ LOKAL MÜJDESİ
Güncel

EMEKLİLERE 5 YENİ LOKAL MÜJDESİ

05.11.2026 · 14:27

Batman Belediyesi, emekli vatandaşların sosyal yaşamına katkı sunmak amacıyla kentin 5 farklı parkında Emekli Lokali oluşturuyor. Her biri 250 metrekarelik alana sahip olacak lokallerden ilkinin kasım ayı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

ÖĞRENCİLER NİNELERİNİN TARİFLERİNİ YAŞATIYOR
Güncel

ÖĞRENCİLER NİNELERİNİN TARİFLERİNİ YAŞATIYOR

05.11.2026 · 12:12

Batman Süveybe Ana Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen “Ninemin Tarifleri” atölyesinde öğrenciler, geleneksel lezzetlerden sütlacı kendi elleriyle hazırladı. Etkinlikle geçmişten günümüze aktarılan mutfak kültürünün genç nesillere tanıtılması hedeflendi.