Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak yaptığı açıklamada, “İlçemizde 10 binada yıkım meydana geldi. Enkaz altından şu ana kadar 4 kişi kurtarıldı. Ancak bazı bölgelerden henüz haber alamıyoruz” dedi.
Balıkesir Sındırgı’da Deprem: 10 Binada Yıkım Meydana Geldi
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremin ardından bazı binaların yıkıldığı bildirildi. Deprem, İstanbul, İzmir ve çevre illerde de hissedildi.
GİRİŞ 10.08.2025 21:51
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
110 gösterim
1 dk okuma
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:29
AFAD tarafından yapılan açıklamada, depremin ardından bölgede üç artçı sarsıntının daha yaşandığı belirtildi. Artçı depremlerin büyüklükleri sırasıyla 4.6, 4.1 ve 4.0 olarak kaydedildi.
Ekipler, yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlardan, hasarlı yapılara girmemeleri ve resmi açıklamaları takip etmeleri isteniyor.
Bu habere tepkiniz:
En fazla 3 ifade bırakabilirsinizÖnceki Haber
Bakan Yerlikaya: “Balıkesir Depreminde Olumsuz Durum Yok”
Sonraki Haber
Batman Çayı Küçük Bir Can Daha Aldı
Bu Haberleri de Okuyun
Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler



