Balıkesir Sındırgı’da Deprem: 10 Binada Yıkım Meydana Geldi

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremin ardından bazı binaların yıkıldığı bildirildi. Deprem, İstanbul, İzmir ve çevre illerde de hissedildi.

GİRİŞ 10.08.2025 21:51
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
110 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: Balıkesir Sındırgı’da Deprem: 10 Binada Yıkım Meydana Geldi
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:29

Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak yaptığı açıklamada, “İlçemizde 10 binada yıkım meydana geldi. Enkaz altından şu ana kadar 4 kişi kurtarıldı. Ancak bazı bölgelerden henüz haber alamıyoruz” dedi.

AFAD tarafından yapılan açıklamada, depremin ardından bölgede üç artçı sarsıntının daha yaşandığı belirtildi. Artçı depremlerin büyüklükleri sırasıyla 4.6, 4.1 ve 4.0 olarak kaydedildi.

Ekipler, yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlardan, hasarlı yapılara girmemeleri ve resmi açıklamaları takip etmeleri isteniyor.

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏