Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman’ın Kozluk ilçesinden Ankara’ya gitmek üzere yola çıkan 28 yaşındaki Bünyamin Arslan ve yanındaki yakınları, Gaziantep’in Nurdağı ilçesi mevkisinde trafik kazası geçirdi. Gece saatlerinde meydana gelen feci kazada sürücü Arslan olay yerinde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Bünyamin Arslan yönetimindeki 34 KY 4358 plakalı otomobil, Nurdağı istikametinde seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Savrulan araç, refüjdeki bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bariyerlerin otomobile saplandığı öğrenilirken, araç adeta hurda yığınına döndü.
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, ağır yaralanan sürücü Bünyamin Arslan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Araçta bulunan kuzeni M.Ü.A. (18) ve yakını G.K. (17) ise yaralı olarak hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Genç yaşta hayata veda eden Arslan’ın acı haberi Kozluk’taki ailesine ulaştı. Bünyamin Arslan’ın cenazesinin işlemlerin ardından bu akşam saatlerinde Batman’a getirilerek Kozluk ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili başlattığı geniş çaplı soruşturma sürüyor.