AFAD Genel Müdürü Dr. Sadi Ergin Batman’da: Afet Hazırlıkları Görüşüldü

AFAD Afetlere Müdahale Genel Müdürü Dr. Sadi Ergin, bölgedeki saha çalışmalarını incelemek üzere geldiği Batman’da, Vali Ekrem Canalp’i makamında ziyaret ederek kentin afet müdahale planlamaları hakkında istişarelerde bulundu.

AFAD Genel Müdürü Dr. Sadi Ergin Batman’da: Afet Hazırlıkları Görüşüldü
Yayınlama: 16.06.2026
A+
A-

Valilik makamında gerçekleştirilen kabulde, Batman genelinde afet ve acil durumlara hazırlık kapsamında yürütülen güncel faaliyetler hakkında detaylı değerlendirmeler yapıldı. Toplantıda; kentin olası afetlere karşı müdahale kapasitesi, arama-kurtarma ve lojistik imkânları, afet farkındalık eğitimleri ile olası acil durumlarda kurumlar arasında sağlanacak koordinasyon mekanizmaları masaya yatırıldı.

Batman AFAD İl Müdürü Mehmet Karaaslan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Genel Müdür Dr. Sadi Ergin, kentteki saha çalışmalarına ve lojistik depolara dair planlamalar hakkında Vali Canalp’e bilgi verdi. Vali Ekrem Canalp ise kurumsal hazırlıkların önemine dikkat çekerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Resmi kabul, afet yönetimi ve koordinasyon alanında atılacak adımların değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.