Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman’da İluh Deresi’ne düşerek yaralanan ve mahsur kalan 8 yaşındaki çocuk, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Batman’da yürekleri ağza getiren bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İluh Deresi çevresinde bulunan 8 yaşındaki bir çocuk, henüz belirlenemeyen bir nedenle dereye düşerek yaralandı. Çevredeki vatandaşların durumu fark edip ihbarda bulunması üzerine, Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri kısa sürede olay yerine sevk edildi.
İhbar üzerine bölgeye hızla ulaşan itfaiye ekipleri, dere yatağında mahsur kalan ve yaralı olan küçük çocuğu kurtarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin titiz ve hızlı müdahalesi sayesinde 8 yaşındaki çocuk bulunduğu yerden güvenli bir şekilde çıkarıldı.
Düşmenin ve olayın etkisiyle büyük korku ile panik yaşayan, konuşmakta güçlük çektiği gözlenen küçük çocuk, olay yerinde hazır bekletilen 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan çocuğun tedavi altına alındığı öğrenildi.