Hamidi: “Spor Kardeşliktir, Karar Yeniden Değerlendirilmeli”

Siyasetçi ve iş insanı Taner Hamidi, Batman Petrolspor taraftarlarına verilen Sarıyer deplasmanı yasağına tepki göstererek, kararın en kısa sürede yeniden değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Yayınlama: 21.08.2026
A+
A-

Siyasetçi ve iş insanı Taner Hamidi, TFF 1. Lig temsilcimiz Batman Petrolspor’un İstanbul’da oynayacağı Sarıyer karşılaşması öncesinde alınan deplasman seyircisi yasağı kararına ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı. Tribünlerde ayrıştırma yerine dostluğun pekiştirilmesi gerektiğine vurgu yapan Hamidi, kararın düzeltilmesi yönünde çağrıda bulundu.

“Batman Birlik ve Kardeşliğin Şehridir”

Açıklamasında sporun birleştirici gücüne dikkat çeken Taner Hamidi, şu ifadelere yer verdi: “Batman Petrolspor’un Sarıyer deplasmanında oynayacağı karşılaşmada Batmanlı taraftarlara seyirci yasağı getirilmesini doğru bulmuyorum. Böylesine birlik, beraberlik ve kardeşliğin konuşulduğu bir dönemde, sporu ve tribünleri ayrıştırmak yerine kardeşliği ve dostluğu güçlendirmemiz gerektiğine inanıyorum. Batman; birlik ve beraberliğin, kardeşliğin şehridir. Takımımızı deplasmanda yalnız bırakmak istemeyen taraftarlarımızın da bu güzel heyecana ortak olabilmesi en doğal hakkıdır.”

“Engeller Kaldırılmalı”

Sporun ruhunda dostluk ve birliktelik olduğunu belirten Hamidi, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Umarım bu karar en kısa sürede yeniden değerlendirilir ve Batman Petrolspor taraftarlarının deplasmanda takımının yanında olmasının önündeki engel kaldırılır. Spor; kardeşliktir, dostluktur, birlikteliktir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.