Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Mesajında emeğin ve alın terinin kutsallığına vurgu yapan İmrak, tüm çalışanların bayramını tebrik etti.
Kaymakam İmrak, mesajında emeğin sabır ve fedakârlıkla harmanlandığına dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi: “Emek, sabrın ve fedakârlığın en kıymetli ifadesidir. Alın teriyle üreten, çalışarak hayatı güzelleştiren tüm emekçi kardeşlerimiz, toplumumuzun en büyük gücüdür.”
Geleceğin inşasında dayanışma ruhunun önemine değinen İmrak, daha müreffeh bir toplum hedefi için birlikte çalışmanın gerekliliğini vurguladı: “Birlik ve dayanışma ruhuyla; daha güçlü, daha huzurlu ve daha müreffeh bir geleceği hep birlikte inşa edeceğimize yürekten inanıyorum.”
Kaymakam Mehmet Ali İmrak, mesajını tüm vatandaşlar için sağlık ve bereket temennileriyle sonlandırdı: “Bu duygu ve düşüncelerle, emeğiyle hayatı anlamlandıran tüm vatandaşlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor; sağlık, huzur ve bereket dolu günler diliyorum.”