Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 1. Lig B Grubu’nda oynanması planlanan Amedspor–Batman Engelliler Spor Kulübü karşılaşması ileri bir tarihe ertelendi.
Federasyondan yapılan açıklamada, yurdun büyük bölümünde etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle liglerde bu hafta oynanması gereken maçların ertelendiği bildirildi. Açıklamada, sporcu ve görevlilerin güvenliğinin öncelikli olduğu vurgulanarak, olumsuz hava koşullarının ulaşım ve saha şartlarını etkilediği ifade edildi.
Bu kapsamda, 1. Lig B Grubu’nda yer alan Amedspor–Batman ESK maçının da ileriki bir tarihte oynanacağı belirtildi. Karşılaşmanın yeni tarihinin, hava koşullarının normale dönmesinin ardından Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından açıklanacağı kaydedildi.