Batman Petrolspor kafilesi, Pazar günü Elazığspor ile oynayacağı önemli maç öncesi Elazığ’a geldi. Kırmızı-Beyazlı ekip, güvenlik önlemleri altında Ramada Otel’e yerleşti.
Kafileyi taşıyan otobüs, stada yakın güzergâhlardan geçerken polis ekipleri geniş güvenlik tedbirleri aldı. Otelin çevresinde de emniyet güçleri hazır bulunarak olası olayların önüne geçmeyi hedefledi.
Teknik Direktör Serdar Bozkurt yönetimindeki Petrolspor’da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Takımın moralli olduğu ve maça hazırlandığı bildirildi.
Elazığspor’un cezası nedeniyle maç seyircisiz oynanacak. Ayrıca Elazığ İl Spor Güvenlik Kurulu, Batman taraftarlarının da güvenlik gerekçesiyle maça alınmayacağını duyurdu.
Ligde 5’te 5 yapan Batman Petrolspor, 15 puanla lider durumda. Kırmızı-Beyazlı ekip, deplasmandan galibiyetle ayrılarak şampiyonluk hedefini sürdürmek istiyor. Ev sahibi Elazığspor ise 8 puanla orta sıralarda yer alıyor ve bu maçı toparlanma fırsatı olarak görüyor.
Pazar günü saat 19.00’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda başlayacak mücadele, Sıfır TV’nin YouTube kanalından canlı yayınlanacak.