Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Batman’da TJA’ya bağlı kadınlar öncülüğünde, “Rojava kırmızı çizgimizdir” sloganıyla yürüyüş ve basın açıklaması gerçekleştirildi. Gülistan Caddesi’nde bir araya gelen kadınlar, Rojava’ya yönelik saldırıları protesto etti.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ile AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, eski havalimanı kavşağından başlayan Batı Çevre Yolu’nda incelemelerde bulundu.
İstanbul’da kuruluş aşamasını tamamlayan İstanbul Batman Vakfı, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek vakfın amaç ve hedeflerini paylaştı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Batman’da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek “Terörsüz Türkiye” sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AK Parti İl Teşkilatı Danışma Kurulu Toplantısı kapsamında kente gelen Bakan Uraloğlu, Batman Valiliği ziyaretinin ardından Sivil Toplum Merkezi’nde düzenlenen toplantıya katıldı.
Batman Belediyesi’nin “Yerinde İletişim, Yerinde Çözüm” mottosuyla düzenlediği mahalle buluşmalarının yeni dönemin ikinci toplantısı, Yenişehir Mahallesi Ciğerlo Toki’de H. Azime & Mehmet Söyler Taziye Evi’nde yapıldı.