Yüzük Sıkışması İtfaiye Müdahalesiyle Çözüldü

Evde kendi imkânlarıyla çıkaramadığı yüzük nedeniyle zor anlar yaşayan bir vatandaşın yardımına Batman Belediyesi İtfaiye ekipleri yetişti.

Yüzük Sıkışması İtfaiye Müdahalesiyle Çözüldü
Yayınlama: 01.12.2025
A+
A-

Parmağına sıkışan yüzük nedeniyle acı yaşayan kadın, ailesiyle birlikte Batman İluh Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Doktorların durumu Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bildirmesi üzerine uzman ekipler kısa sürede hastaneye geldi.

Doktor gözetiminde kesici spiral cihazıyla dikkatli şekilde yapılan müdahale sonucu yüzük, parmağa zarar verilmeden çıkarıldı. Endişe ve ağrıyla başlayan süreç, yüzüğün başarılı bir şekilde çıkarılmasıyla yerini rahatlama ve mutluluğa bıraktı.

Vatandaş, sürece destek veren sağlık çalışanlarına ve Batman Belediyesi İtfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.