Yeraltındaki Su Sızıntısına Özel Cihazla Nokta Atışı Müdahale

Batman Belediyesi BASKİ ekipleri, Huzur Mahallesi Güneş Caddesi’nde yeraltında meydana gelen su patlağını kaçak tespit cihazıyla belirleyerek şebekedeki su kaybını önledi.

GİRİŞ 27.08.2026 15:02
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
18 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: Yeraltındaki Su Sızıntısına Özel Cihazla Nokta Atışı Müdahale
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:50

Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Su Arıza ekipleri, kent genelinde içme suyu şebekesindeki kayıp ve kaçakları en aza indirmek için yürüttüğü saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, Huzur Mahallesi Güneş Caddesi üzerinde fark edilen su sızıntısına teknolojik ekipmanlarla anında müdahale etti.

Kaçak Tespit Cihazıyla Nokta Atışı Hizmet

Yeraltında meydana gelen arızanın yerini tam olarak belirlemek amacıyla bölgede kaçak tespit cihazıyla dinleme ve tarama yapıldı. Cihazın hassas ölçümleri sonucunda su patlağının bulunduğu nokta net olarak belirlendi.

Tespit edilen adreste yapılan kazı çalışmasının ardından borudaki patlağa müdahale eden BASKİ ekipleri, gerekli bakım ve onarım işlemlerini tamamlayarak su israfının önüne geçti. Belediye yetkilileri, kesintisiz su temini ve su kayıplarının engellenmesi adına kent genelindeki kontrol ve arıza onarım faaliyetlerinin 7/24 süreceğini bildirdi.

Yeraltındaki Su Sızıntısına Özel Cihazla Nokta Atışı Müdahale

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Güncel kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

HASANKEYF TÜNELİ’NDE FECİ KAZA: 11 YARALI
Güncel

HASANKEYF TÜNELİ’NDE FECİ KAZA: 11 YARALI

12.10.2026 · 01:32

Batman-Gercüş kara yolunda, Hasankeyf Tüneli geçişinde lastiği patlayan minibüsün kontrolden çıkarak takla atması sonucu 2’si ağır 11 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

ESNAF: “SOKAĞIMIZ TRAFİĞE AÇILMASIN”
Güncel

ESNAF: “SOKAĞIMIZ TRAFİĞE AÇILMASIN”

11.10.2026 · 17:50

Batman’ın Meydan Mahallesi’nde bulunan ve eski adıyla Şemsiyeli Sokak olarak bilinen Hasankeyf Sokak’ın asfaltlanması esnafın tepkisine neden oldu.

RİSKLİ YAPILAR TEK TEK YIKILIYOR
Güncel

RİSKLİ YAPILAR TEK TEK YIKILIYOR

11.10.2026 · 16:58

Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, kent genelinde vatandaşların huzurunu ve güvenliğini tehdit eden metruk yapıların yıkımına devam ediyor.

GIDA İŞLETMELERİNE 475 BİN TL CEZA!
Güncel

GIDA İŞLETMELERİNE 475 BİN TL CEZA!

11.10.2026 · 16:37

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin iş birliğinde gerçekleştirilen denetimlerde 56 iş yeri kontrol edildi.

PARMAĞINA SIKIŞAN YÜZÜĞÜ İTFAİYE ÇIKARDI
Güncel

PARMAĞINA SIKIŞAN YÜZÜĞÜ İTFAİYE ÇIKARDI

11.10.2026 · 16:33

Batman’da parmağına sıkışan yüzüğü kendi imkânlarıyla çıkaramayan vatandaşın yardımına itfaiye ekipleri yetişti.

ÇAMLITEPE’DE MOTOSİKLET KAZASI: 1’İ, ÇOCUK 2 YARALI!
Güncel

ÇAMLITEPE’DE MOTOSİKLET KAZASI: 1’İ, ÇOCUK 2 YARALI!

10.10.2026 · 20:35

Batman merkez Çamlıtepe Mahallesi’nde meydana gelen motosiklet kazasında, biri 4 yaşında çocuk olmak üzere 2 kişi yaralandı.