Yazık Oldu! 1. Lige Veda Ettik...

Nesine 2. Lig play-off finalinde büyük heyecan yaşandı. Trendyol 1. Lig bileti için sahaya çıkan Batman Petrolspor, rakibi Artı Değer Vanspor’a penaltı atışlarında 5-4 mağlup olarak bir üst lige yükselme şansını kaybetti.

GİRİŞ 01.06.2025 23:17
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
154 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: Yazık Oldu! 1. Lige Veda Ettik
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:52
RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada iki ekip de 90 dakika boyunca savunma güvenliğini elden bırakmadı. Normal sürede gol sesi çıkmayınca mücadele uzatmalara taşındı. Uzatmalarda da skor değişmeyince kazananı seri penaltı atışları belirledi.

Penaltılarda rakibine 5-4 üstünlük kuran Artı Değer Vanspor, adını Trendyol 1. Lig’e yazdırdı. Mücadeleyi tribünden izleyenler arasında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş da yer aldı.

Batman Petrolspor’un maç kadrosu şöyleydi: Yusuf Balcıoğlu, Semih Karadeniz, Ahmet Kesim, Yalçın Kılınç, Samet Karakoç, Emir Alagöz, Hüseyin Seyhan (Dk. 46 Bünyamin Yürür), Kubilay Yavuz (Dk. 112 Tunahan Çiçek), İmeri (Dk. 85 Mustafa Çeçenoğlu), Mert Çapar (Dk. 106 Cengizhan Akgün), İlker Karataş (Dk. 85 Melih İnan).

Sarı kart gören isim: Dk. 64 Mert Çapar (Batman Petrolspor)

Petrolspor, gösterdiği mücadeleyle takdir topladı.

Yazık Oldu! 1. Lige Veda Ettik
Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Spor kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

MİNİK ÖĞRENCİLER SPOR VE SANATLA BULUŞTU
Spor

MİNİK ÖĞRENCİLER SPOR VE SANATLA BULUŞTU

05.11.2026 · 15:00

Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek spor, oyun ve sanat etkinlikleriyle dolu bir gün geçirdi. Minik öğrenciler, düzenlenen etkinliklerde hem eğlendi hem de yeni deneyimler kazandı.

PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A 5 ADAY!
Spor

PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A 5 ADAY!

04.11.2026 · 16:43

Batman Petrolspor A.Ş. altyapısında forma giyen 5 genç futbolcu, U-14 Milli Takım ikinci etap seçmelerine davet edildi.

TPAO PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A İKİ ADAY
Spor

TPAO PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A İKİ ADAY

04.11.2026 · 16:38

Nevşehir’de düzenlenen Minik ve Minik Altı Masa Tenisi Türkiye Müsabakaları’nda TPAO Petrolspor sporcuları Pelin Balık ve Hümayra Uluç, Türkiye’nin en iyi 16 sporcusu arasına girerek Milli Takım aday kadrosuna seçildi.

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET
Spor

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET

04.11.2026 · 16:33

Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Siraç Akçay koordinatörlüğünde Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek eğlenceli ve öğretici etkinliklere katıldı.

DEPSAŞ ENERJİ SPORCULARINDAN DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA 9 MADALYA
Spor

DEPSAŞ ENERJİ SPORCULARINDAN DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA 9 MADALYA

04.11.2026 · 16:17

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcuları, Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de düzenlenen 2026 Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 4 altın, 1 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 9 madalya kazandı.

ATLETİZM İL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
Spor

ATLETİZM İL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

04.11.2026 · 16:13

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atletizm Genç Kızlar ve Genç Erkekler İl Şampiyonası sona erdi. A ve B kategorilerinde dereceye giren sporcular ve takımlar, grup müsabakalarında Batman’ı temsil etme hakkı kazandı.