Vali Canalp Yetim Çocuklarla İftarda Buluştu

Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Dünya Yetimler Günü vesilesiyle Valiliğimiz tarafından düzenlenen iftar programında öksüz ve yetim çocuklarla bir araya geldi.

Vali Canalp Yetim Çocuklarla İftarda Buluştu
Yayınlama: 08.03.2026
A+
A-

Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen program, çocuklar ve aileleri için anlamlı bir buluşma ve dayanışma ortamı sundu. Necat Nasıroğlu Külliyesi Azize Nasıroğlu Taziye Evi’nde gerçekleştirilen programa; Vali Yardımcısı Gökhan Dolaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Zeki Eryarsoy, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Arslan ile çok sayıda aile ve yetim çocuk katıldı.
Program öncesinde masaları tek tek dolaşan Vali Canalp ve eşi, çocuklar ve aileleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi. Vali Canalp, yetim ve öksüz çocukların her zaman devletin himayesinde olduğunu vurguladı. İftar, edilen duaların ardından sona ererken, çocuklar Ramazan ayı vesilesiyle düzenlenen etkinliklerle eğlendi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.