Ustabaşı ve Sevim Ailelerinin Mutlu Günü

Batman’ın deneyimli gazetecilerinden Şehmus Ustabaşı’nın oğlu Uğur Ustabaşı, hayatını Rupel Sevim ile birleştirdi.

GİRİŞ 13.09.2025 23:41
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
307 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: Ustabaşı ve Sevim Ailelerinin Mutlu Günü
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:53

Genç çiftin düğünü, siyaset, iş dünyası, basın mensupları ve sivil toplum kuruluşlarından birçok ismi bir araya getirdi.

Hafta sonu Eva Düğün Salonu’nda gerçekleşen törende, Batman’dan ve şehir dışından gelen seçkin davetliler yer aldı. Düğün öncesi, damadın babası Şehmus Ustabaşı ve gelinin babası Suat Sevim, davetlileri kapıda karşılayarak misafirlerle yakından ilgilendi.

Salona alkışlar eşliğinde giriş yapan genç çiftin ilk dansı, konuklardan büyük beğeni topladı. Nikah merasiminin ardından düğün, halay, delilo ve çiftetelli gibi yöresel oyunlarla devam etti. Katılımcılar, bu özel günde çiftin sevincine ortak oldu.

Törene katılan isimler arasında Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Cebrail Uyanık da yer aldı. Uyanık, çifti ve ailelerini tebrik ederek mutluluklar diledi.

Damadın babası Şehmus Ustabaşı ise, "Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür ederim," diyerek duygularını dile getirdi.

Ustabaşı ve Sevim Ailelerinin Mutlu Günü

Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Magazin kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

TURĞUT VE ARSLAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
Magazin

TURĞUT VE ARSLAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

03.11.2026 · 15:13

Batman Havalimanı Müdürü Tacettin Turğut’un oğlu Salih Turğut ile Yüksel Arslan’ın kızı Melike Arslan, düzenlenen görkemli düğün merasimiyle dünyaevine girdi.

TÜZÜN VE YOLBAŞ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
Magazin

TÜZÜN VE YOLBAŞ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

04.10.2026 · 12:56

Batman’da Yolbaş ve Tüzün aileleri düğün sevinci yaşadı. Bereat ve Kamil Yolbaş’ın kızları Nesrin ile Şehnaz ve Medeni Tüzün’ün oğulları Bilal, aileleri ve yakınlarının katıldığı törenle hayatlarını birleştirdi.

Nasıroğlu ve Gürmeriç Ailelerinin Mutlu Günü
Magazin

Nasıroğlu ve Gürmeriç Ailelerinin Mutlu Günü

12.09.2026 · 20:07

Fernas Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu'nun kızı Hazal Nasıroğlu ile Can Gürmeriç Ankara'da düzenlenen düğünle evlendi.

BARDAKÇI AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Magazin

BARDAKÇI AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

27.06.2026 · 23:51

Batman'ın sevilen ve saygın ailelerinden Bardakçı ve Kaya aileleri, evlatlarının mutluluğuna tanıklık etmenin sevincini yaşadı.

Erzik ve Durmaz Ailelerinin Mutlu Günü
Magazin

Erzik ve Durmaz Ailelerinin Mutlu Günü

21.06.2026 · 16:50

Batman’ın tanınan esnaflarından, Yılmazlar Center İş Merkezi’nde faaliyet gösteren Zilan İletişim’in sahibi Celal Erzik’in oğlu genç esnaf Tolga Erzik, Mehmet Durmaz’ın kızı Öznur Durmaz ile hayatını birleştirdi.

Oyuncu Ahmet Özdaş TRT Tabii'deki "Sumud" Dizisini Anlattı
Magazin

Oyuncu Ahmet Özdaş TRT Tabii'deki "Sumud" Dizisini Anlattı

16.06.2026 · 15:19

TRT’nin dijital yayın platformu Tabii’de izleyiciyle buluşan "Sumud" dizisinde Süleyman karakterini canlandıran Batmanlı oyuncu ve yazar Ahmet Özdaş, projenin detaylarına ve çekim sürecine dair açıklamalarda bulundu.