Batman’da gerçekleştirilen düğün töreni, Yolbaş ve Tüzün ailelerinin yakınlarının yanı sıra siyaset, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarından isimleri bir araya getirdi.
Elit Düğün Salonu’nda düzenlenen yemekli düğünde davetlileri karşılayan aileler, kendilerini bu özel günde yalnız bırakmayan konuklarıyla yakından ilgilendi. Nesrin ve Bilal çifti de tebrikleri kabul ederek mutluluklarını sevenleriyle paylaştı.
Düğüne BATSO Başkan Adayı Bayram Demirhan, Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, Mehmet Dinç, eski Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan ve Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş ile çok sayıda davetli katıldı.
Genç çiftin nikâhında Bayram Demirhan, Hüseyin Ekmen, Mehmet Dinç, Hüseyin Kalkan ve Nizamettin Aydiş şahitlik yaptı.
Programı nedeniyle düğüne katılamayan Batman Valisi Ekrem Canalp ise Nesrin ve Bilal çiftine tebriklerini ileterek düğün salonuna çelenk gönderdi.
TÜZÜN’DEN TEŞEKKÜR
Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Tüzün de düğünde yaptığı kısa konuşmada, Yolbaş ve Tüzün ailelerinin mutluluğunu paylaşan davetlilere teşekkür etti.
Tüzün, “Bütün arkadaşlarımıza, dostlarımıza, ailemize sonsuz teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Davetlilerin tebriklerini kabul eden Nesrin ve Bilal çifti, düğün töreniyle yeni hayatlarına adım attı. Yolbaş ve Tüzün aileleri de bu mutlu günlerinde yanlarında bulunan akraba, dost ve davetlilere teşekkürlerini iletti.









