“STK'LAR ETKİN BİR ŞEKİLDE ROL ALMALI”

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi. Öğretmenler Evinde gerçekleşen toplantıya AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi de katıldı.

GİRİŞ 23.09.2024 17:49
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
137 gösterim
2 dk okuma
Fotoğraf: “STK'LAR ETKİN BİR ŞEKİLDE ROL ALMALI”
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 1:53
Toplantıda Batman'a ait konular ele alınarak STK başkanları ile görüş alış verişinde bulunuldu. STK temsilcilerinin talepleri ve önerilerinin dinlendiği toplantı sonrası açıklamada bulunan Nasıroğlu, STK’ların şehirler için önemli olduğunu belirtti. "STK’LARLA ORTAK HAREKET EDİLECEK" Şehri ilgilendiren önemli sorunların çözümü noktasında STK temsilcilerinin birlikte hareket etmesi gerektiğine vurgu yapan Nasıroğlu, şöyle konuştu: "Kentimizi ilgilendiren problemlerin çözümünde STK'larımız etkin bir şekilde rol almalı. Bakınız sıkıntıları ve dertleri gür bir sesle dile getirmemiz lazım ki çözüm bulsun. Tek başımıza çıkardığımız ses yankı bulmaz ama beraber hareket edersek sesimiz daha güçlü çıkar ve çözemeyeceğimiz problem olmaz. " Ben söyledim ama olmadı " diyerek kenara çekilmek son derecek yanlış." STK'ların Batman'a önemli katkılar sağladığına işaret eden Nasıroğlu, STK'ların düşüncelerinin kendileri için önemli olduğunu aktardı. "ORTAK BİR AKILLA, BATMAN İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK" Ortak bir akılla, Batman için önemli çalışmalar yapacaklarının altını çizen Nasıroğlu şunları kaydetti: "Bir problem gördüğümüz de ısrarla konunun takipçisi olacağız. Yanlış gördüğümüz bir durumu hep beraber düzeltene kadar durmayacağız. Gazeteye demeç vererek ve sosyal medyada paylaşım yaparak sorun çözülmez. Sorun üzerine gidile gidile ve çözümü de üretilerek çözülür. Bir sorunu ancak sahiplenerek ve kendimize dert edinerek çözebiliriz. Sorumluluk alma noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ama tek başımıza tüm sorunları çözmeye gücümüz yok. Sivil Toplum Kuruluşlarının desteği ve önerileriyle Batman'da bir çok sorunu el birliğiyle çözebiliriz." "YAPILAN FESTİVALLERİ ÖNEMLİ BULUYORUM" Batman'da gerçekleşen festivalleri eleştirenlere de seslenen Nasıroğlu, festivallerin insanları bir araya getiren önemli bir unsur olduğunu anlattı. Nasıroğlu, "Festivaller de değişik kesim ve fikirlerden insanlar bir araya geliyor ve o kentin ortak paydasında birleşiyorlar. Festivaller bir şehrin tanıtımı ve insanların bir araya gelmesini sağlayan özel etkinliklerdir. Aynı zaman da kaynaşma ve farklı kesimlerin bir araya gelerek ortak paydada buluşmasıdır. Bu sebeple yapılan festivalleri önemli buluyorum. " diye konuştu.
Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Siyaset kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

HÜDA PAR YÖNETİMİ DOĞRU AİLESİNİN ACISINI PAYLAŞTI
Siyaset

HÜDA PAR YÖNETİMİ DOĞRU AİLESİNİN ACISINI PAYLAŞTI

05.11.2026 · 14:14

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Vekili İshak Sağlam ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru’nun ağabeyi Abdurrahman Doğru’nun vefatı dolayısıyla aileye taziye ziyaretinde bulundu.

KAYYUM ATAMASININ İKİNCİ YILINDA PROTESTO
Siyaset

KAYYUM ATAMASININ İKİNCİ YILINDA PROTESTO

04.11.2026 · 18:39

Batman Belediyesi’ne kayyum atanmasının ikinci yıl dönümünde demokratik kurumlar öncülüğünde Gülistan Caddesi’nde basın açıklaması düzenlendi.

HÜDA PAR GENÇLİK KOLLARINDAN KAN BAĞIŞI
Siyaset

HÜDA PAR GENÇLİK KOLLARINDAN KAN BAĞIŞI

04.11.2026 · 17:25

HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulselam Gültekin ve beraberindeki heyet, Kızılay’a kan bağışında bulunarak toplumsal dayanışmaya destek verdi.

DR. EKREM TÜZÜN’DEN VALİ YARDIMCISI SEVGİLİ’YE ZİYARET
Siyaset

DR. EKREM TÜZÜN’DEN VALİ YARDIMCISI SEVGİLİ’YE ZİYARET

04.11.2026 · 00:19

Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Dr. Ekrem Tüzün, Batman Vali Yardımcılığı görevine yeni atanan Ömer Sevgili’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Görüşmede Batman’ın gelişimi ve kamu hizmetleri ele alındı.

ŞANSİ: “SAĞLIKTA ŞEFKAT ÖNEMLİ”
Siyaset

ŞANSİ: “SAĞLIKTA ŞEFKAT ÖNEMLİ”

04.11.2026 · 00:12

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ve ailelerini ziyaret etti. Şansi, sağlık hizmetlerinde tedavinin yanı sıra sevgi, şefkat ve hasta yakınlarına desteğin önemine dikkat çekti.

ŞANSİ: “3 KASIM TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASI”
Siyaset

ŞANSİ: “3 KASIM TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASI”

04.11.2026 · 00:08

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, partisinin 3 Kasım 2002 seçimleriyle iktidara gelişinin 24’üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Şansi, 3 Kasım’ın Türkiye’nin siyasi tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti.