Şansi, Esnafla Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, yerel bir esnafın daveti üzerine kahvaltı sofrasına konuk olarak esnafla bir araya geldi.

Şansi, Esnafla Kahvaltıda Buluştu
Yayınlama: 12.06.2025
Düzenleme: 12.06.2025 17:32
A+
A-

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda, iş hayatı, esnafın karşılaştığı zorluklar, beklentiler ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Şansi, esnafla birebir temas kurmanın önemine dikkat çekerek, onların sesine kulak vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Şansi, “Bu sabah bir esnaf kardeşimizin mütevazı kahvaltı sofrasına misafir olduk. Esnaflarımızın talepleri, iş hayatındaki sorunlar ve çözüm önerileri üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Bu vesileyle tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.