Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, 10 Mayıs Anneler Günü’nü Batman’da gerçekleştirdiği bir dizi anlamlı ziyaretle kutladı.
Şehit anneleri ve parti teşkilatının emektar üyeleriyle bir araya gelen Şansi, vefa duygusunun önemine dikkat çekerek gönülleri fethetti.
Ziyaretlerin ilk durağı, AK Parti davasına yıllarca emek vermiş teşkilatın en yaşlı üyeleri oldu. İl Başkanı Şansi, partinin emektar annelerini evlerinde ziyaret ederek:
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan özel teşekkür belgelerini takdim etti. “Büyüklerimizin duası ve tecrübeleri bizim en büyük yol göstericimizdir,” diyerek teşkilat hafızasının önemine vurgu yaptı.
Şansi, Anneler Günü’nde vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizin emaneti olan şehit annelerini de yalnız bırakmadı. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde Şansi şu ifadeleri kullandı: “Şehit annelerimizin sabrı, duası ve vakur duruşu bu milletin en büyük değeridir. Sizler bizlere aziz şehitlerimizin en kıymetli emanetisiniz. Her zaman yanınızda olmak bizim boynumuzun borcudur.”
Samimi bir atmosferde geçen görüşmelerde vatandaşlar, hatırlanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Şansi’ye teşekkür ettiler. AK Parti Batman İl Teşkilatı’nın, toplumun her kesimiyle kurduğu gönül bağını saha çalışmaları ve vefa ziyaretleriyle güçlendirmeye devam edeceği belirtildi.
