Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, bir dizi temas kapsamında Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı Ankara’daki makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Batman Üniversitesi’nde yürütülen projeler ve akademik çalışmalar hakkında bilgi veren Prof. Dr. Demir, özellikle İslami İlimler Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin aktif katılım sağladığı projelere dikkat çekti. İki kurum arasında gerçekleştirilen ortak çalışmaların da ele alındığı görüşmede, iş birliğinin güçlendirilmesi yönünde fikir alışverişinde bulunuldu.
Prof. Dr. Demir, 22 Nisan’da Batman Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan “İHL Meslek Dersleri, DKAB Öğretmenleri ve Din Görevlileri Buluşma Projesi” hakkında da bilgi sundu. Ayrıca Batı Raman Kampüsü’nde yapımı süren Üniversite Camisi ile ilgili son gelişmeleri paylaşarak, bu süreçteki katkılarından dolayı Diyanet İşleri Başkanlığı’na ve Prof. Dr. Erbaş’a teşekkür etti.
Görüşmenin sonunda Prof. Dr. Ali Erbaş, Rektör Prof. Dr. İdris Demir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Batman Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanması dolayısıyla kendisini tebrik etti ve başarılar diledi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.