PETROLSPOR’UN SAĞLIK SPONSORU MEDICALPOINT OLDU

Sağlık sektörünün önde gelen kuruluşlarından MedicalPoint Hastanesi, Batman Petrolspor Futbol Kulübü ile bu sezon da sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı.

GİRİŞ 04.09.2024 15:47
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
87 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: PETROLSPOR’UN SAĞLIK SPONSORU MEDICALPOINT OLDU
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 1:08
İmzalanan protokole göre, Medical Point Hastanesi, kulübün futbolcularına düzenli sağlık taramaları, spor yaralanmaları tedavisi ve rehabilitasyonu gibi hizmetler sunacak. Ayrıca, kulübün yönetimi ve birinci derece akrabaları da hastanenin geniş kapsamlı sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek. İmza töreninde konuşan Batman Petrolspor Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Hakan Toy: “Medical Point Hastaneler Grubu ile üst üste iki sezon sağlık sponsorluğu anlaşması yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu anlaşma, kulübümüzün sağlık alanındaki taahhütlerini daha da güçlendiriyor ve futbolcularımızın, personelimizin ve taraftarlarımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamada bize önemli bir destek sağlıyor. MedicalPoint'in uzmanlığının, Batman Petrolspor’un başarısına katkı sağlayacağından eminim. Kendilerine bu değerli iş birliği için tekrar teşekkür ederim"dedi. Batman Medical Point Hastanesi Genel Müdürü Yavuz Selim Baş ise konuyla ilgili olarak, “Batman Petrolspor ile ikinci kez sağlık sponsorluğu anlaşması yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şehrimizin önemli bir değerine sahip çıkmak ve destek olmak, bizim için büyük bir onurdur. Medical Point Hastaneler Grubu olarak, sağlık sektöründeki uzmanlığımızı Batman Petrolspor’un olabilecek tüm sağlık ihtiyaçlarında kullanmaya ve takımın başarılarına katkı sağlamaya kararlıyız. Batman Petrolspor’a ve taraftarlarına 2. ligde üstün başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.
Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Spor kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

MİNİK ÖĞRENCİLER SPOR VE SANATLA BULUŞTU
Spor

MİNİK ÖĞRENCİLER SPOR VE SANATLA BULUŞTU

05.11.2026 · 15:00

Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek spor, oyun ve sanat etkinlikleriyle dolu bir gün geçirdi. Minik öğrenciler, düzenlenen etkinliklerde hem eğlendi hem de yeni deneyimler kazandı.

PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A 5 ADAY!
Spor

PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A 5 ADAY!

04.11.2026 · 16:43

Batman Petrolspor A.Ş. altyapısında forma giyen 5 genç futbolcu, U-14 Milli Takım ikinci etap seçmelerine davet edildi.

TPAO PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A İKİ ADAY
Spor

TPAO PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A İKİ ADAY

04.11.2026 · 16:38

Nevşehir’de düzenlenen Minik ve Minik Altı Masa Tenisi Türkiye Müsabakaları’nda TPAO Petrolspor sporcuları Pelin Balık ve Hümayra Uluç, Türkiye’nin en iyi 16 sporcusu arasına girerek Milli Takım aday kadrosuna seçildi.

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET
Spor

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET

04.11.2026 · 16:33

Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Siraç Akçay koordinatörlüğünde Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek eğlenceli ve öğretici etkinliklere katıldı.

DEPSAŞ ENERJİ SPORCULARINDAN DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA 9 MADALYA
Spor

DEPSAŞ ENERJİ SPORCULARINDAN DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA 9 MADALYA

04.11.2026 · 16:17

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcuları, Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de düzenlenen 2026 Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 4 altın, 1 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 9 madalya kazandı.

ATLETİZM İL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
Spor

ATLETİZM İL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

04.11.2026 · 16:13

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atletizm Genç Kızlar ve Genç Erkekler İl Şampiyonası sona erdi. A ve B kategorilerinde dereceye giren sporcular ve takımlar, grup müsabakalarında Batman’ı temsil etme hakkı kazandı.