Petrolsporlu Turan Milli Takım Kampında

TPAO Batman Petrolspor’un Türkiye ikincisi güreşçisi İbrahim Turan, İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Milli Takım kampına girdi.

GİRİŞ 10.09.2026 11:38
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
24 gösterim
2 dk okuma
Fotoğraf: Petrolsporlu Turan Milli Takım Kampında
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 1:39

TPAO Batman Petrolspor’un başarılı güreşçisi İbrahim Turan, İşitme Engelliler Büyükler Güreş Türkiye Şampiyonası’nda sergilediği üstün performansın ardından Ay-Yıldızlı formaya davet edildi.

Şampiyonada Serbest Stil 125 kilogram kategorisinde Türkiye ikinciliği elde eden Petrolsporlu sporcu İbrahim Turan, kazandığı bu önemli derecenin ardından İşitme Engelliler Güreş Milli Takımı kadrosuna seçildi. Başarılı güreşçi, 7-17 Eylül 2026 tarihleri arasında Niğde Demirkazık Kamp Merkezi’nde gerçekleştirilen İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası hazırlık kampında çalışmalarına tempolu bir şekilde devam ediyor.

Milli takım kampında yoğun bir antrenman programından geçen milli sporcu, Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi, Batman’ı ve kulübünü en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirterek ana hedefinin kürsünün en üst basamağına çıkarak altın madalyayı kazanmak olduğunu vurguladı.

TPAO Batman Petrolspor’dan Destek ve Gurur Mesajı

Başarılı güreşçinin milli takıma seçilmesiyle ilgili TPAO Batman Petrolspor Yönetim Kurulu tarafından tebrik ve destek mesajı yayımlandı. İbrahim Turan’ın başarısının kulüp ve şehir adına büyük bir gurur kaynağı olduğu ifade edilen açıklamada, engelli sporcuların spora kazandırılmasına verilen öneme dikkat çekildi.

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "TPAO Batman Petrolspor olarak sporun herkes için erişilebilir olması gerektiğine inanıyoruz. Özellikle dezavantajlı sporcularımızın yeteneklerini ortaya çıkarabilmeleri, kendilerini geliştirebilmeleri ve ülkemizi ulusal ile uluslararası platformlarda temsil edebilmeleri için imkânlarımız ölçüsünde destek olmaya devam ediyoruz. İbrahim Turan’ın gösterdiği başarı, bu anlayışımızın ne kadar doğru ve yerinde olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Sporcumuzun Türkiye ikinciliğinin ardından Milli Takım’a davet edilmesinden büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. İbrahim’in Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi, Batman’ı ve TPAO Batman Petrolspor’u en iyi şekilde temsil edeceğine gönülden inanıyor, kendisine başarılar diliyoruz. Hedeflediği altın madalyaya ulaşmasını temenni ediyoruz."

Takip et

Yeni haber yayımlanınca bildirim veya e-posta alın. Aşağıdaki düğmeler kategori ya da etiket sayfasını açmaz.

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Spor kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

SASON’DA VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ
Spor

SASON’DA VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

27.10.2026 · 16:49

Batman’ın Sason ilçesinde 13 okulun katılımıyla düzenlenen Ortaokullar Arası Kızlar ve Erkekler Voleybol Turnuvası sona erdi.

GENÇ KIZLAR DART İL ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI
Spor

GENÇ KIZLAR DART İL ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI

27.10.2026 · 16:43

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2026-2027 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Genç Kızlar Dart İl Şampiyonası sona erdi. 18 okulun katıldığı şampiyonada Raman Anadolu Lisesi birinci oldu.

VALİ CANALP’TEN PETROLSPOR’A TEBRİK!
Spor

VALİ CANALP’TEN PETROLSPOR’A TEBRİK!

26.10.2026 · 18:32

Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Petrolspor’un Esenler Erokspor karşısında 3-2 kazandığı karşılaşmanın ardından futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

PETROLSPOR–EROKSPOR MAÇI SONRASI TEKNİK HEYETTEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!
Spor

PETROLSPOR–EROKSPOR MAÇI SONRASI TEKNİK HEYETTEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

26.10.2026 · 18:28

Batman Petrolspor’un sahasında Esenler Erokspor’u 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından iki takımın teknik heyeti açıklamalarda bulundu.

19 MAYIS GENÇLİK SPOR’DA ALTYAPI HAMLESİ
Spor

19 MAYIS GENÇLİK SPOR’DA ALTYAPI HAMLESİ

26.10.2026 · 18:22

50 lisanslı futbolcusuyla 2026-2027 sezonunda TFF U14 Ligi’nde mücadele eden 19 Mayıs Gençlik Spor, sezonun ilk maçında Tılmerç Spor’u 9-1 mağlup ederek altyapıdaki iddiasını ortaya koydu.

NASIROĞLU: “BU YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK”
Spor

NASIROĞLU: “BU YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK”

25.10.2026 · 17:32

Batman Petrolspor’un Esenler Erokspor karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen 3-2 kazandığı karşılaşmanın ardından açıklama yapan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, takımın mücadele ruhuna dikkat çekerek şampiyonluk mesajı verdi.