Petrolsporlu Atletlerden Üç Büyük Başarı

Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programı kapsamında İzmir Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen Edip Akarsu U-16 ve U-18 Türkiye Şampiyonası’nda Batman Petrolspor atletleri önemli başarılara imza attı.

GİRİŞ 27.06.2025 19:59
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
55 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: Petrolsporlu Atletlerden Üç Büyük Başarı
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:43

Üç gün süren organizasyonda 70 ilden toplam 1252 sporcu mücadele ederken, Kırmızı-Beyazlı ekip üstün performansıyla dikkat çekti.

2000 metre engelli yarışta finale kalan 29 atlet arasında yarışan Ali Bıçakçı, 6 dakika 58 saniyelik derecesiyle Türkiye ikincisi olmayı başardı. Cirit atma dalında yarışan Adem Akın ise 61 metrelik atışıyla tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu unvanını kazandı.

Batman Petrolspor’un “Herkül” lakaplı sporcusu Şervan Acar, gülle atma yarışmasında gösterdiği performansla dikkat çekti. 17 metre 36 santimlik derecesiyle Türkiye şampiyonu olan Acar, aynı zamanda Avrupa barajını geçerek önemli bir başarıya daha imza attı. Bu derecesiyle Balkan Genç Milli Takımı’na seçilen Acar, hem kulübü hem de Batman adına gurur kaynağı oldu.

Petrolsporlu Atletlerden Üç Büyük Başarı

Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Spor kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

KURT VE GÜLMEZ’DEN PETROLSPOR’A MORAL ZİYARETİ
Spor

KURT VE GÜLMEZ’DEN PETROLSPOR’A MORAL ZİYARETİ

06.11.2026 · 18:40

BATSO Başkan Adayı Ferdi Kurt, Petrolspor eski Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Gülmez ve BATSO meclis adaylarıyla birlikte, Mardinspor karşılaşması öncesinde hazırlıklarını sürdüren Batman Petrolspor’u kulüp tesislerinde ziyaret etti.

PETROLSPOR’DA MARDİN MESAİSİ SÜRÜYOR
Spor

PETROLSPOR’DA MARDİN MESAİSİ SÜRÜYOR

06.11.2026 · 16:29

Batman Petrolspor, 8 Kasım Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Mardin 1969 Spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

MİNİK ÖĞRENCİLER SPOR VE SANATLA BULUŞTU
Spor

MİNİK ÖĞRENCİLER SPOR VE SANATLA BULUŞTU

05.11.2026 · 15:00

Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek spor, oyun ve sanat etkinlikleriyle dolu bir gün geçirdi. Minik öğrenciler, düzenlenen etkinliklerde hem eğlendi hem de yeni deneyimler kazandı.

PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A 5 ADAY!
Spor

PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A 5 ADAY!

04.11.2026 · 16:43

Batman Petrolspor A.Ş. altyapısında forma giyen 5 genç futbolcu, U-14 Milli Takım ikinci etap seçmelerine davet edildi.

TPAO PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A İKİ ADAY
Spor

TPAO PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A İKİ ADAY

04.11.2026 · 16:38

Nevşehir’de düzenlenen Minik ve Minik Altı Masa Tenisi Türkiye Müsabakaları’nda TPAO Petrolspor sporcuları Pelin Balık ve Hümayra Uluç, Türkiye’nin en iyi 16 sporcusu arasına girerek Milli Takım aday kadrosuna seçildi.

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET
Spor

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET

04.11.2026 · 16:33

Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Siraç Akçay koordinatörlüğünde Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek eğlenceli ve öğretici etkinliklere katıldı.