Petrolspor’da Çiçek ve Alagöz ile Devam

TFF 2. Lig ekiplerinden Batman Petrolspor, 2025–2026 sezonu kadro planlaması kapsamında iç transferde iki oyuncusuyla yeniden anlaşmaya vardı.

GİRİŞ 28.06.2025 15:28
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
135 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: Petrolspor’da Çiçek ve Alagöz ile Devam
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:48

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, profesyonel futbolcular Atabey Çiçek ve Emir Alagöz ile yola devam etme kararı alındı.

Kırmızı-beyazlı ekip, her iki oyuncuyla da yeni sezon için anlaşarak kadrosunu koruma yönünde önemli bir adım attı. Atabey Çiçek ve Emir Alagöz’ün gelecek sezon da Batman Petrolspor forması giyecekleri duyuruldu.

Kulüp tarafından yapılan bilgilendirmede, Atabey Çiçek'e başarı dileğinde bulunularak, “Profesyonel futbolcumuz Atabey Çiçek ile 2025–2026 sezonunda da yolumuza devam etme kararı aldık. Kendisine başarılı bir sezon diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Benzer şekilde, Emir Alagöz için yayımlanan açıklamada ise, “Profesyonel futbolcumuz Emir Alagöz ile 2025–2026 sezonunda da yolumuza devam etme kararı aldık. Kendisine sakatlıksız, başarılı bir sezon diliyoruz” denildi.

Batman temsilcisi, "Hep birlikte hedefe" mesajıyla yeni sezona güçlü bir kadro yapısıyla girmeyi hedefliyor.

Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Spor kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

KURT VE GÜLMEZ’DEN PETROLSPOR’A MORAL ZİYARETİ
Spor

KURT VE GÜLMEZ’DEN PETROLSPOR’A MORAL ZİYARETİ

06.11.2026 · 18:40

BATSO Başkan Adayı Ferdi Kurt, Petrolspor eski Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Gülmez ve BATSO meclis adaylarıyla birlikte, Mardinspor karşılaşması öncesinde hazırlıklarını sürdüren Batman Petrolspor’u kulüp tesislerinde ziyaret etti.

PETROLSPOR’DA MARDİN MESAİSİ SÜRÜYOR
Spor

PETROLSPOR’DA MARDİN MESAİSİ SÜRÜYOR

06.11.2026 · 16:29

Batman Petrolspor, 8 Kasım Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Mardin 1969 Spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

MİNİK ÖĞRENCİLER SPOR VE SANATLA BULUŞTU
Spor

MİNİK ÖĞRENCİLER SPOR VE SANATLA BULUŞTU

05.11.2026 · 15:00

Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek spor, oyun ve sanat etkinlikleriyle dolu bir gün geçirdi. Minik öğrenciler, düzenlenen etkinliklerde hem eğlendi hem de yeni deneyimler kazandı.

PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A 5 ADAY!
Spor

PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A 5 ADAY!

04.11.2026 · 16:43

Batman Petrolspor A.Ş. altyapısında forma giyen 5 genç futbolcu, U-14 Milli Takım ikinci etap seçmelerine davet edildi.

TPAO PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A İKİ ADAY
Spor

TPAO PETROLSPOR’DAN MİLLİ TAKIM’A İKİ ADAY

04.11.2026 · 16:38

Nevşehir’de düzenlenen Minik ve Minik Altı Masa Tenisi Türkiye Müsabakaları’nda TPAO Petrolspor sporcuları Pelin Balık ve Hümayra Uluç, Türkiye’nin en iyi 16 sporcusu arasına girerek Milli Takım aday kadrosuna seçildi.

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET
Spor

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET

04.11.2026 · 16:33

Batman Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Siraç Akçay koordinatörlüğünde Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek eğlenceli ve öğretici etkinliklere katıldı.