Oduncu: “24 Yıllık Hasret Bitti, Kentin Kalbi Petrolspor’la Atıyor!”

DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, Batman Petrolspor’un şampiyonluğunu ilan ederek 1. Lig’e yükselmesi dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı. Oduncu, başarının bir dayanışma eseri olduğunu vurguladı.

Oduncu: “24 Yıllık Hasret Bitti, Kentin Kalbi Petrolspor’la Atıyor!”
Yayınlama: 09.04.2026
A+
A-

“Asla Pes Etmeyenlerin Zaferi”

Batman’ın 24 yıl sonra yeniden 1. Lig’e dönmesinin kentte yarattığı büyük heyecana ortak olan Milletvekili Zeynep Oduncu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “24 yıllık hasret bitti, kentin kalbi bugün Batman Petrolspor için atıyor! Asla pes etmeyenlerin, inananların şampiyonluğu tüm Batman halkına kutlu olsun.”

Başarının sahadaki ter kadar tribündeki birliktelikle de ilgili olduğunu belirten Oduncu; “Sahadaki emekten tribündeki dayanışmaya kadar bu başarıda payı olan herkesi kutluyorum. Batman Petrolspor’umuza 1. Lig’de üstün başarılar diliyorum. Yolumuz açık olsun” diyerek tüm spor camiasını ve taraftarları tebrik etti.

Milletvekili Oduncu’nun mesajı, Batman’ın her kesiminin bu şampiyonlukta tek yürek olduğunu bir kez daha gösterirken; 1. Lig yolunda kentin tüm dinamiklerinin takıma olan desteğinin önemine dikkat çekildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.