Nasıroğlu'ndan Kozluk'a TOKİ Müjdesi

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Kozluk ilçesinde AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

GİRİŞ 30.06.2026 15:05
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
40 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: Nasıroğlu'ndan Kozluk'a TOKİ Müjdesi
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 1:10

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi'nin de eşlik ettiği programda konuşan Nasıroğlu, vatandaşlara hizmet ulaştırmak için yoğun gayret gösterdiklerini belirtti.

Kozluk'un ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini ifade eden Nasıroğlu, ilçeye yönelik yatırımların kesintisiz sürdüğünü söyledi.

Kozluk'a 1000 Konutluk Yeni TOKİ Müjdesi

İlçede TOKİ tarafından 300 konutun yapımının devam ettiğini, bin konutluk yeni projenin de programa alındığını belirten Nasıroğlu, "Kozluk'a bugüne kadar önemli konut yatırımları kazandırıldı. Bu yatırımlar ilçemize verdiğimiz önemin göstergesidir." dedi.

Tarımdan Sanayiye Dev Yatırım Paketleri

Milletvekili Nasıroğlu, kent genelinde ve Kozluk özelinde yürütülen projelerin detaylarını şu şekilde paylaştı: Garzan Sulama Projesi: Bölge tarımı açısından büyük önem taşıyan projenin tamamlanmasıyla yaklaşık 240 bin dönüm tarım arazisi sulamaya açılacak. Batman Çayı Islah Projesi: Kentte seracılığı geliştirmek hedefiyle yürütülen proje kapsamında, yaklaşık 30 bin dönüm alan ekonomiye kazandırılacak. Yeni Organize Sanayi Bölgeleri: Üretim ve istihdamı artırmak amacıyla Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Tekstil Organize Sanayi Bölgesi, Lojistik Kent ve yeni sanayi alanlarına ilişkin hazırlıklar aralıksız sürüyor.

Programın ardından Kozluk Kaymakamlığını ve Belediyesini ziyaret eden Nasıroğlu, daha sonra ilçe esnafıyla bir araya gelerek vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinledi.

Nasıroğlu'ndan Kozluk'a TOKİ Müjdesi

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Siyaset kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

DÜRKEN: “GENEL BAŞKANIMIZ KARAKURT, ÜLKEMİZİN SORUNLARINI İYİ BİLİYOR”
Siyaset

DÜRKEN: “GENEL BAŞKANIMIZ KARAKURT, ÜLKEMİZİN SORUNLARINI İYİ BİLİYOR”

15.10.2026 · 16:40

Ana Yol Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kemal Dürken, Tarafsız Haber Gazetemizi ziyaret ederek partisinin çalışmaları ve 8 Kasım’da Ankara’da gerçekleştirilecek kurultay hakkında açıklamalarda bulundu.

ESKİ BAKAN EROĞLU BATMAN’DA TEŞKİLATLA BULUŞTU
Siyaset

ESKİ BAKAN EROĞLU BATMAN’DA TEŞKİLATLA BULUŞTU

15.10.2026 · 15:21

Önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Ekim Ayı Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. İl Başkanı Hüseyin Şansi başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda teşkilat çalışmaları ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler ele alındı.

NASIROĞLU SÖZÜNÜ TUTTU, 10 ÖĞRENCİYİ BODRUM’DA TATİLE GÖNDERDİ
Siyaset

NASIROĞLU SÖZÜNÜ TUTTU, 10 ÖĞRENCİYİ BODRUM’DA TATİLE GÖNDERDİ

15.10.2026 · 15:15

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, öğrencilerle gerçekleştirdiği söyleşide verdiği tatil sözünü yerine getirdi. Sorularıyla, özgüvenleriyle ve kendilerini ifade etme cesaretleriyle dikkat çeken 10 öğrenci, öğretmenleriyle birlikte Bodrum’da beş yıldızlı bir otelde tatil yapma fırsatı buldu.

BAŞKAN ŞANSİ “MEMLEKETİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Siyaset

BAŞKAN ŞANSİ “MEMLEKETİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

14.10.2026 · 13:41

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, beraberindeki heyetle birlikte Tarafsız Haber Gazetemizi ziyaret ederek kentin sağlık yatırımlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

ÜNİVERSİTELİLER DİKKAT! 580 KİŞİYE ÖDEME YAPILACAK
Siyaset

ÜNİVERSİTELİLER DİKKAT! 580 KİŞİYE ÖDEME YAPILACAK

14.10.2026 · 00:14

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, İŞKUR Gençlik Programı kapsamında Batman’da 580 üniversite öğrencisinin destekleneceğini açıkladı. Noter kurasıyla belirlenecek öğrenciler, programa katıldıkları her gün için 1.375 TL ödeme alacak.

NASIROĞLU, BATMAN İÇİN UZMAN HEKİM İSTEDİ
Siyaset

NASIROĞLU, BATMAN İÇİN UZMAN HEKİM İSTEDİ

13.10.2026 · 16:40

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, İl Başkanı Hüseyin Şansi ile birlikte Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret etti. Görüşmede Batman’daki sağlık yatırımları, yeni projeler ve kentin ihtiyaç duyduğu uzman hekim kadroları ele alındı.