Nasıroğlu'ndan 6 Şubat Depreminin 2. Yıldönümünde Mesaj

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve "asrın felaketi" olarak anılan depremlerin ikinci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GİRİŞ 05.02.2025 15:35
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
87 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: Nasıroğlu'ndan 6 Şubat Depreminin 2. Yıldönümünde Mesaj
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:58
Mesajında depremde hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, ailelerine ise sabır dileyen Nasıroğlu, "Millet olarak kara gecelerimizden birini yaşadığımız ve büyük acılar çektiğimiz bu depremin üzerinden iki yıl geçti. Rabbim bu tür felaketleri bir daha yaşatmamasını nasip etsin. Bizlere düşen bu acıyı unutmamak ve yapılaşmada daha güvenli adımlar atarak ders çıkarmaktır," ifadelerini kullandı. Deprem sonrası milletin gösterdiği dayanışmaya dikkat çeken Nasıroğlu, "Toplum olarak en güzel birliktelik örneklerinden birini sergiledik. Hükümetimiz depremin ilk anından itibaren bölgeyi yeniden ayağa kaldırmak için yoğun bir mücadele verdi. Deprem bölgelerinde konut inşası, altyapı çalışmaları ve ekonomik desteklerle yaralar sarılmaya çalışıldı. Şimdiye kadar bölgeye 2,6 trilyon liralık (yaklaşık 75 milyar dolar) yatırım yapıldı. Bu süreç, sadece yıkılan şehirleri değil, geleceğe olan umutlarımızı da yeniden ayağa kaldırma mücadelesidir," dedi. Nasıroğlu, depremde hayatını kaybedenleri bir kez daha rahmetle anarak mesajını şu temenniyle sonlandırdı: "Böyle acıların ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını diliyorum."
Takip

Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.

Güncel

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Siyaset kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

HÜDA PAR YÖNETİMİ DOĞRU AİLESİNİN ACISINI PAYLAŞTI
Siyaset

HÜDA PAR YÖNETİMİ DOĞRU AİLESİNİN ACISINI PAYLAŞTI

05.11.2026 · 14:14

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Vekili İshak Sağlam ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru’nun ağabeyi Abdurrahman Doğru’nun vefatı dolayısıyla aileye taziye ziyaretinde bulundu.

KAYYUM ATAMASININ İKİNCİ YILINDA PROTESTO
Siyaset

KAYYUM ATAMASININ İKİNCİ YILINDA PROTESTO

04.11.2026 · 18:39

Batman Belediyesi’ne kayyum atanmasının ikinci yıl dönümünde demokratik kurumlar öncülüğünde Gülistan Caddesi’nde basın açıklaması düzenlendi.

HÜDA PAR GENÇLİK KOLLARINDAN KAN BAĞIŞI
Siyaset

HÜDA PAR GENÇLİK KOLLARINDAN KAN BAĞIŞI

04.11.2026 · 17:25

HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulselam Gültekin ve beraberindeki heyet, Kızılay’a kan bağışında bulunarak toplumsal dayanışmaya destek verdi.

DR. EKREM TÜZÜN’DEN VALİ YARDIMCISI SEVGİLİ’YE ZİYARET
Siyaset

DR. EKREM TÜZÜN’DEN VALİ YARDIMCISI SEVGİLİ’YE ZİYARET

04.11.2026 · 00:19

Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Dr. Ekrem Tüzün, Batman Vali Yardımcılığı görevine yeni atanan Ömer Sevgili’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Görüşmede Batman’ın gelişimi ve kamu hizmetleri ele alındı.

ŞANSİ: “SAĞLIKTA ŞEFKAT ÖNEMLİ”
Siyaset

ŞANSİ: “SAĞLIKTA ŞEFKAT ÖNEMLİ”

04.11.2026 · 00:12

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ve ailelerini ziyaret etti. Şansi, sağlık hizmetlerinde tedavinin yanı sıra sevgi, şefkat ve hasta yakınlarına desteğin önemine dikkat çekti.

ŞANSİ: “3 KASIM TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASI”
Siyaset

ŞANSİ: “3 KASIM TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASI”

04.11.2026 · 00:08

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, partisinin 3 Kasım 2002 seçimleriyle iktidara gelişinin 24’üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Şansi, 3 Kasım’ın Türkiye’nin siyasi tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti.