Nasıroğlu ve Gürmeriç Ailelerinin Mutlu Günü

Fernas Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu’nun kızı Hazal Nasıroğlu ile Can Gürmeriç Ankara’da düzenlenen düğünle evlendi.

Yayınlama: 12.09.2026
A+
A-

Fernas Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu’nun kızı Hazal Nasıroğlu ile iş insanı Murat Gürmeriç’in oğlu Can Gürmeriç, Ankara’da düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

11 Eylül 2026 Cuma akşamı Ankara Sheraton Hotel’de gerçekleştirilen düğün töreni; iş, siyaset, bürokrasi, cemiyet ve spor hayatından çok sayıda seçkin ismi bir araya getirdi. Nasıroğlu ve Gürmeriç ailelerinin bu mutlu gününe tanıklık eden davetliler, genç çiftin heyecan ve coşkusuna ortak oldu.

Gelin babası iş insanı Muzaffer Nasıroğlu, kardeşi Batman Petrolspor Dernek Başkanı Zeynel Abidin Nasıroğlu ve kuzeni Batman Petrolspor Asbaşkanı Mert Nasıroğlu gece boyunca davetlilerle yakından ilgilenerek örnek bir misafirperverlik sergiledi.

Görkemli Gece Kokteyl ve Nikâh Merasimiyle Başladı

Organizasyon alanı ve şıklığıyla dikkat çeken düğün programı, davetliler için düzenlenen karşılama kokteyli ile start aldı. Ardından geçilen nikâh merasimi, yemek daveti ve müzik dinletisiyle devam etti. Konuklar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren eğlencede genç çifti yalnız bırakmadı.

Devlet ve Siyaset Erkânı Nikâh Şahidi Oldu

Hazal Nasıroğlu ve Can Gürmeriç çiftinin nikâh şahitliklerini üstlenen üst düzey isimler dikkat çekti. Çiftin nikâh şahitliğini; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya ile milletvekilleri ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinden Hüsamettin Korkutata, Zeki Korkutata, Abdülhamit Gül, Arslan Tatar ve Beşiktaş JK eski başkanı Fikret Orman üstlendi.

Nikâh akdinin tamamlanmasının ardından evlilik cüzdanını teslim alan genç çift, tebrikleri kabul ederek davetlilere teşekkür etti. Unutulmaz anlara sahne olan tören, aile fotoğraflarının çektirilmesiyle sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.