Görüşmede, Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Hastanesi projesi için ek ödenek talebi gündeme getirildi. Bunun yanı sıra, Sağlık Kampüsü Merkezi Derslikler Binası’nın 2026 Yılı Yatırım Programı’na dahil edilmesi yönündeki beklenti de Başkan Şenel’e aktarıldı.
Nasıroğlu, Batman’ın Öncelikli Yatırımlarını Strateji ve Bütçe Başkanlığı’na Taşıdı
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi ile ilçe ve belde belediye başkanlarından oluşan heyetle birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i ziyaret ederek kente ilişkin öncelikli yatırım taleplerini iletti.
Heyet ayrıca belediyelerin sorumluluk alanında bulunan altyapı, üstyapı ve çevre düzenlemesi projeleri için destek taleplerini detaylı şekilde sundu.
Milletvekili Nasıroğlu, Batman’ın yatırım ihtiyaçlarına yönelik gösterdiği ilgi ve duyarlılık nedeniyle Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’e teşekkür ederek ziyaretin verimli geçtiğini ifade etti.
Yeni haber çıkınca bildirim veya e-posta alın. Bu satırlar kategori sayfasını açmaz.
Bu habere tepkiniz:
En fazla 3 ifade bırakabilirsinizŞansi’den Ankara Çıkarması!
Okullar Tiyatroyla Buluşuyor Projesi Öğrencilerden Yoğun İlgi Görüyor
Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler
Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

HÜDA PAR YÖNETİMİ DOĞRU AİLESİNİN ACISINI PAYLAŞTI
05.11.2026 · 14:14HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Vekili İshak Sağlam ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru’nun ağabeyi Abdurrahman Doğru’nun vefatı dolayısıyla aileye taziye ziyaretinde bulundu.

KAYYUM ATAMASININ İKİNCİ YILINDA PROTESTO
04.11.2026 · 18:39Batman Belediyesi’ne kayyum atanmasının ikinci yıl dönümünde demokratik kurumlar öncülüğünde Gülistan Caddesi’nde basın açıklaması düzenlendi.

HÜDA PAR GENÇLİK KOLLARINDAN KAN BAĞIŞI
04.11.2026 · 17:25HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulselam Gültekin ve beraberindeki heyet, Kızılay’a kan bağışında bulunarak toplumsal dayanışmaya destek verdi.

DR. EKREM TÜZÜN’DEN VALİ YARDIMCISI SEVGİLİ’YE ZİYARET
04.11.2026 · 00:19Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Dr. Ekrem Tüzün, Batman Vali Yardımcılığı görevine yeni atanan Ömer Sevgili’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Görüşmede Batman’ın gelişimi ve kamu hizmetleri ele alındı.

ŞANSİ: “SAĞLIKTA ŞEFKAT ÖNEMLİ”
04.11.2026 · 00:12AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ve ailelerini ziyaret etti. Şansi, sağlık hizmetlerinde tedavinin yanı sıra sevgi, şefkat ve hasta yakınlarına desteğin önemine dikkat çekti.

ŞANSİ: “3 KASIM TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASI”
04.11.2026 · 00:08AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, partisinin 3 Kasım 2002 seçimleriyle iktidara gelişinin 24’üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Şansi, 3 Kasım’ın Türkiye’nin siyasi tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti.



