Batman,
29°C
açık
Batman’ın Gercüş ilçesinde bulunan Gercüş Anaokulu öğrencileri, trafik bilincini artırmaya yönelik düzenlenen özel bir etkinlikte keyifli ve öğretici anlar yaşadı.
Gercüş Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, anaokulu öğrencilerine temel trafik kuralları eğlenceli bir yöntemle aktarıldı. Etkinlikte görevli polis memuru, çocuklara karşıdan karşıya geçme, trafik ışıklarının anlamı ve emniyet kurallarını örneklerle anlatarak erken yaşta farkındalık kazandırmayı amaçladı.
Yetkililer, çocuklara küçük yaşta trafik bilinci kazandırmanın, ilerleyen yıllarda daha güvenli ve bilinçli bireyler yetişmesine katkı sağlayacağını ifade etti. Bu tür uygulamalı eğitimlerin devam edeceği belirtildi.