Milli Takıma Bir Yıldız Daha: Sema Yılmaz Slovakya Yolcusu!

1955 Batman Belediye SK’nın genç yeteneği Sema Yılmaz, U17 Hentbol Milli Takımı’na davet edilerek Batman’a büyük bir gurur yaşattı. Genç sporcu, Slovakya’da düzenlenecek uluslararası organizasyonda Ay-Yıldızlı formayla ülkemizi temsil edecek.

Milli Takıma Bir Yıldız Daha: Sema Yılmaz Slovakya Yolcusu!
Yayınlama: 13.04.2026
A+
A-

Batman’da sporun gelişimi ve genç yeteneklerin keşfedilmesi adına yürütülen çalışmalar, meyvelerini ulusal düzeyde vermeye devam ediyor. 1955 Batman Belediye SK forması altında gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çeken Sema Yılmaz, U17 Hentbol Milli Takımı kadrosuna dahil edildi.

Slovakya Yolculuğu Başlıyor

Genç hentbolcu, Slovakya’da gerçekleştirilecek olan organizasyonda ülkemizin başarısı için ter dökecek. Batmanlı sporseverlerin ve kulübünün büyük destek verdiği Sema Yılmaz, elde ettiği bu başarıyla kentin spor tarihindeki yerini güçlendirdi.

Spora Verilen Destekler Başarıyı Getiriyor

Batman Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in “spor şehri Batman” vizyonuyla gençlere sunduğu imkanlar, milli takımlara gönderilen sporcu sayısını her geçen gün artırıyor. Batman Belediyesi bünyesinde yetişen genç sporcuların elde ettiği bu ulusal ve uluslararası başarılar, kent adına büyük bir motivasyon kaynağı olmaya devam ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.